Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana i zlaaaaaaaaa

ZROBIłAM WCZORAK BEZNADZIEJNA RZECZ...... CZUJE SIE ... ?podle ??

Polecane posty

Gość załamana i zlaaaaaaaaa

chodzi o to ze wyslalam wczoraj maila ktory mial byc do mojej przyjaciolki o pewnym chlopaku ktorego bardzo kocham ale juz nie jestesmy razem (skompliowane trochę) i zamiast dio niej wyslalam to do niego. ;(;(;( caly tekst byl o nim. jest mi teraz tak strasznie zle glupio i wogole jak ja mu teraz spojrze w oczy ???????? :( błagam was poradzcie mi cos bo od kad to sie stalo nie mysle o niczym inny :(:(

może to i lepiej - poznał Twoje uczucia i teraz kolej na jego krok nie zadręczaj się, bo co wysłane to wysłane i nie zmienisz tego

Gość rtgeg
heh.... są teorie że tego typu "pomyłki" robi się podświadomie celowo

Gość załamana i złaaaaaaaa
oczywiscie ze przypadkiem. uwierzcie mi ze w zyciu bym mu tego wszytstkiego nie powiedziala.. :( moja przyjaciółka tez mowi mi ze moze lepej bo wie co ja czuje! ale to jest gorzej!!!!! niewiem czego ja sie boje.. ze bedzie teraz inaczej ze mna rozmawial.. myslal o mnie... a moze ze teraz wie ze mimo mimo wszystko zrobilabym dla niego wszystko i tylko jedno jego słowo.... albo ze bedzie mial ze mnie niezly ubaw.... niewiem... co ja mam robc :( ? :(:( do tej pory zastanawiam sie jak to sie moglo stac ze mu to wyslalam :(

oj mialo byc oczywyscie ze nie przypadkiem.. !!!!!!! moze chcialabym mu to jakos powiedziec ale nie w taki spsob jak przyjaciolce :(

na pewno mu miło będzie :D

To w końcu przez przypadek, czy celowo? Bo już nic nie rozumiem :) A wracajac... wiesz jeśli to pomyłka, to tak jak ktoś napisał mogła być odświadomie celowa. Może lepiej, że tak się stało? Sytuacja się jakos rozwiąże - albo w jedną lbo w drugą stronę. A jeśli nawet będzie się z Ciebie smiał, tzn ze jesy glupkiem niezasługującym na Twoje uczucia...

nom ......... boje sie tego ze ten kontakt jaki z nim teraz mialam oslabnie.. wiem jaki on jest poprostu... :(

przez przypadek przez przypadek.. juz tak pokrecilam.. tak sie boje co teraz bedzie... ?

Jeśli facetowi na Tobie nadal zależy, to napewno coś z tym zrobi i się odezwie, jesli nie, to daj sobie spokój. I nie zadręczaj się przecież to nic takiego. Moze jedynie mała porażka będzie, jeśli okarze się, ze rzeczywiście ma Cie gdzieś, no ale przynajmniej wtedy będziesz miała pełną podstawę do tego, zeby dać sobie na wstrzymanie. Głowa do góry, będzie ok;)

Gość a co i w jaki
sposob tam napisalas ze sie teraz tak wstydzisz?

nawet jezeli teraz jakos sie odemnie odroci czuy cos to nie dam sobie z nim spokoju w zadnym wypdaku bo juz probowalam nie raz... :( chodzi mi najbardziej chyba o to ze teraz strace znim taki kontakt jaki mialam do tej pory.. nawet jezeli bedzie "normalnie" to on juz wie wszystko co ja czuje i co mysle.. i wogole :(

spoko, moze dzieki temu cos ruszy. moze ty jemu tez sie podobasz? nie masz nic do stracenia,jedynie do zyskania:) powodzenia

Gość Arenika
zostaw wszystko losowi. Nic mu nie tlumacz, zachowuj sie normalnie

arenika--> i tak zrobie :( bo jak zaczne sie tlumaczyc to za duzopowiem i bedzie jeszcze gorzej.. ale wspomne mu co o tym co s takiego zeby zapomnial bo to taka pmylka i tyle... :( tylko zastanawiam sie tak bardzo co on teraz zrobi.. chcialabym zeby bylo tak jak do tej pory.. boje sie ze teraz bedzie inaczej o mnie myslal rozmawial.. i wogole :(

Gość agnieszka_123

Gość kjhghgg
co tam takiego napisalas?

moim zdaniem to nie jest az takie zle, ja kiedys wyslalam pikantnego smsa ktory mial byc do mojego chlopaka (pisalismy sobie w nocy co chcielibysmy teraz razem robic i takie tam;) ) - sms dostala moja siostra, sporo ode mnie starsza. Do tej pory jest mi potrwornie wstyd :( Jesli facet sie odsunie to znaczy ze po prostu nic nie czuje, a jesli zacznie sie z Ciebie smiac itp to jest dupkiem i trzeba o nim szybko zapomniec:( Ale nie ma tego zlego... byc moze on czuje to samo i tylko mu wszystko ulatwilas ;)

pisalam tam rozne rzeczy.. co czuje co mysle.. co bym zrobila gdybym mogla.. o jego kolegach o wszystkim.. jak to przyjaciolce.. i napewno nie chchailabym zeby on dowiedzial sie o tym wszystkim w taki sposob... :( szoki--> wlasnie ciekawa jestem jak on zareaguje... :( boje sie teraz nawet z nim spotkac :( boje sie z nim spotkac bo mi glupio i troche wstyd.. ale bardzo bym chciala bo straaaaaaaaaaaaaaaaa ssssssssssss zzzzzzzzzzzzz nie tesknie :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( !!

Gość grtgfdf
nie załamuj si etym mzoe tak miało byc przejdz nad tym do porzadku dziennego jelsi to dojrzaly gosc to zachowa sie stosownie jelsi dupek to wysmieje 🌼

hej! chcialam tylko napisac i podziekowac wam wszytskim za rady i cieple slowa!! u mnie po TYM CALYM ZDARZENIU wszytsko dobrze.. chlopka ten powiedzial ze cieszy sie ze zna prawde.. i wogole. nie wiem czy bedziemy razem ale nie jest tak tragicznie jak balam sie tego na poczatku:**** DZIEKUJE WAM~!~

Gość hdsaa
bo zawsze sie okazuje ze nie taki diabale straszny :D widocznie tak mialo byc, on mial przeczytac tego maila i koniec :)

a ja jednak mowie ze to bylo przypadkiem. teraz mysle ze lepiej ze tak sie stalo.. ale wczesniej niewiedzialam nawet jak ja mu spojrze w oczy..... :)

nie ma przypadków, może tak miało być, jutro już nie będziesz się tym tak martwić a za tydzien ? ;)

Gość hdsaa
ja tez jestem zdania ze NIC nie dzieje sie przypadkiem!