Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masz wiadomosc

w sprawie sms

Polecane posty

Gość masz wiadomosc

dostalam wiadomosc, ktora nie do mnie miala dotrzec.Facet dzialal na dwa fronty i omylkowo wyslal do mnie. Cóz poczac, na poczatku szok, zdziwienie zakonczyłam znajomosc. Troche mnie gryzie teraz jedna rzecz, nigdy samej nie zdarzyło mi sie tak abym pomyliła nadawców i trudno mi jakos zrozumiec ze moze tak byc.Mysle ze specjalnie sie "pomylił" bo sam nie wiedział jak zerwac. Czy ktokolwiak z czytajacych pomylił nadawce?

ja czesto przez przypadek pisze do mojego chlopaka.. ostatnio mu wysalam, zeby mi pozyczyl spodnice :P oczywiscie sms byl do kolezanki.. razej zdarzaja sie komiczne sytuacje, ale taka jak Twoja jest mi obca. pozdrawiam 🖐️

mi sie zdarza wyslac smsy do kogos, do kogo nie mialy dotrzec. z przyzwyczajenia np pisze cos do chlopaka a mialam wyslac kolezance:)

Gość masz wiadomosc
dziekuje za wszystkie odpowiedzi. Ech jakby nie patrzec porazka, tak czy tak. Sama nie wiem po co mi to wiedziec. Pozdrawiam

heh moj chlopak czesto z przzyzwyczajnei wysyla do mnie eski kiedys to chcial do kolezanki wyslac zeny mnie sie wypytala o cos dyskretnie itp ale sie pomylil i do mnie wyslal:PP