Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda myszowata

w gościach nie karmcie piersią i nie przewijajcie.Mozna w pokoju obok

Polecane posty

Gość ruda myszowata

:D a szczytem jest karmienie dziecka przy gościach i przewijanie go.Musiałam napatrzec sie na te wielkie cyce.a mogła wyjśc obok przewinąc czy dac jesc a nie przy wszystkich te kupska oglądac, i jej brodawki, napięte cyce...oj matki

Gość ja nie mogę...
a ty masz sama dziecko ze takich rad udzielasz?

Gość
mi jakos to nie przeszkadza

Gość cyce
Jak już kobieta takim językiem się posługuje, to niewiele się po niej można spodziewać. :P

Gość 24
ale ruda mysz ma troche racji, jak nie karmicie to na plazy sie bez stanika wywalacie, czy pokazywanie piersi w miejscach publicznych np. restauracja, park itp, jest dozwolone tylko matkom karmiacym? mi tam to przeszkadza, dlczego musze ogladac takie scenki? bezobrazy

Gość kama mama79
cyce, zgadzam się z Tobą. Co prawda też nie jestem za takim obnażaniem się przy karminu dziecka, można to zrobić dosyć hmm..gustownie i w obecności osób trzecich. Ale wypowiadać się na temat, w którym jak się wydaje dziwczyna nie ma żadnego obycia, to jak pouczanie pilota w sprawach nawigacji.

Gość cyce
No mnie to też raczej przeszkadza, ale żeby od razy "cyce" :O 🖐️

Gość zapach szczescia
a nie cyce:o

Gość zapach szczescia
:0

Gość do rudej myszowatej
napisałaś to samo na innym topicu. To napiszę jeszcze raz jeśli jest to w szpitalu to jeśli gościom to nie odpowiada to niech wyjdą bo po porodzie kobieta jest w szpitalu "u siebie" ale jeśli chodzi o karmienie w parku, sklepie na plaży czy gdzie indziej w miejscu publicznym to masz rację. Sama karmię i w domu się nie krępuję ale na pewno nie "wywaliłabym cyca" przy ludziach, nawet w jakimś ustronnym miejscu w parku

Gość bebe_30
ja sama jestem w ciazy i zastanawiam sie jak ja bede karmic piersia:) mysle,ze krepowalo by mnie karmienie piersia, gdy wokol siedzialaby rodzinka lub znajomi-wolalabym przejsc do pokoju obok:)niektore kobiety potrafia karmic w miejscach publicznych bardzo dyskretnie-tzn nie "wyalaja calego cyca" na wierzch,ale przykrywaja go bluzeczka i wtedy tak dostawione do piersi dziecko-nie razi mnie,a wrecz urzeka mnie taki widok. natomiast kobiety z calymi piersiami na wierzchu,jak balony z siatka zyl, rzeczywiscie nie wygladaja estetycznie.

no pewnie to jak jesteście np. na spacerze z dzieckiem to jak jest głodne to trzeba gnać do domu bo nie można wyciągnać \"cyca\" w parku :O ja tam wyciągam gdzie popadnie jeśli jest taka potrzeba-jak mam gości w domu to staram się wychodzić do drugiego pokoju ale jak jestem na spacerze a dziecko płacze z głodu to je karmie i nie widze nic w tym złego-tylko trzeba starać sie robic to dyskretnie ;) matka karmiąca ma prawo karmic swoje dziecko w każdym miejscu!!!

Gość bebe_30
a przewijanie dziecka przy wszystkich gosciach mysle,ze jest przesada-dlazcego wszyscy maja byc skazani na wachanie odchodow:)przejscie do drugiego pokoju,aby przewinac malca wydaje mi sie konieczne:)

Gość o ile ktoś ma drugi pokój

Witam.Jeżeli chodzi o karmienie to ujdzie,ale szczytem jest przewijanie dziecka przy innych gościach.Przecież nie wszyscy muszą oglądać zawartości pampersa,nie mówiąc o jego wąchaniu. Mamusie miejcie trochę smaku.

Gość jhgfdhljfhgvffgvc
ruda myszowata-popieram.nie cierpie czegos takiego :/. nie wiem,czemu,ale kojarzy mi sie to z takim zaniedbaniem kury domowej :/.

Gość bebe_30
do o ile ktos ma drugi pokoj: mozna tez przewinac dziecko w lazience:),ale nie przy wszystkich, ktorzy byc moze popijaja drinki lub jedza obiadek-trzeba tez miec szacunek i wzglad na inne osoby a nie tylko na siebie i dziecko.

zapraszajac mamusie z malym dzieckiem trzeba przewidziec, ze takie dziecko moze byc glode, albo zrobi kupe. Wystarczy wyjsc do 2 pokoju czy lazienki i po problemie.

przewijanie - jak najbardziej obok. karmienie - mozna dyskretnie, tak zeby nikomu nie przeszkadzalo. A jak maluch ssa przez pol godziny to \"w pokoju obok\" mozna jajko zniesc :) wymagacie od mlodych matek delikatnosci i dbalosci o czyjes wrazenia estetyczne, miejcie i dla nich odrobine wyrozumialosci!

w miejscach publicznych zdazylo mi sie karmic. szukam miejsca ustronnego. Mam gdzies gapiow jak dziecko mi placze!!!!!!!!!! karmie tak zeby nie bylo widac mi piersi, czesc zaslannia synek a droga czesc zaslaniam bluzka. znam osoby ktore zeby nakarmic to zdejmuja prawie cala gor- to jest malo malo eleganckie. W gosciach- zalezy czy sa u mnie czy ja u nich. jakie sa warunki, jakie relacje. z karmieniem- raczej wychodze do drugiego pokoju. jak jest bliska kolezanka to nie musze wychodzic. zmienianie pieluszki- raczej nie zmieniam pokoju- bo nie parodiuje z pielucha i nie pokazuje goscom. zmieniam pieluszke dyskretnie;), pieluszke zaraz zawijam wiec nikogo nie narazam na przymus patrzenia w pieluszke:) Autorko- mysle ze ten apel nic nie zmieni. widac ze nie masz dzieci. Tez bylam swiadkiem malo eleganckiego karmienia, karmienia przez mama z duzymi piersiami. I mimo ze jestem mama, karmie piersia to tez mi sie nie podobalo- paradowanie z \"cycami\" na wierzchu!!! Ale wsadzanie wszystkich do jednego worka tez nie jest dobre. sa obiety ktore karmia w gosciach, siedzac przy stole i naprawde gdybym nie wiedziala ze daje cyca, myslalabym ze usypia malenstwo nw rekach!!! Probuje karmic dyskretnie w miejscach publicznych- I mam gdzies ze komus sie to nie podoba. Bo jak dziecko placze mi bo zglodnialo to robie wszystko zeby nakarmic i nie patrze wtedy na gapiow. To moje dziecko i ono jest dla mnie wazniejsze niz 1-2-3-czy 4 osoby ktorym sie to nie podoba!!!

Kiedy wychodzę z małym na spacer, do sklepu, do urzędu, do lekarza, to odciągam pokarm i karmię butelką. Kiedy jestem u koleżanki, u rodziny, to wychodzę do drugiego pokoju, a pieluszkę zmieniam w wózeczku i nikt nie widzi. Nie generalizuj! To, że ja nie karmię przy ludziach, nie oznacza, że przeszkadza mi to u innych. Trochę tolerancji by się przydało.:(

Gość kjfhdkfj
uficzek malutki, jesteś popieprzonaą kobietą bez mózgu albo facetem który próbuje zrobić zamęt na tym forum. gdzie tylko widać twoje wypowiedzi, są pełne jadu i nienawiści do dzieci. Rodzice cię krzywdzili w dzieciństwie?

ufliczek malutki przeciez nikt na ciebie nie zwraca na ciebie uwagi. tu na forum jestes osoba uwazana za malo inteligetna i mam nadzieje ze ludzie nie wchodza w dyskusje z toba. przykro mi ze nie masz innego zajecia na zabicie wolnego czasu. i nie trudz sie i nie pisz teraz nic obrazliwego na moja osobe bo ci nie odpisze!

Gość Alexxxa
A ja znam jeszcze bardziej obrzydliwe widoki. Dziewczyna w krótkiej bluzeczce z tluszczem wylewającym się znad spodni. Ostatnio bylam na wakacjach. Wszyscy siedzieli przed domkami i robili sobie grilla. Przy co drugim stole faceci bez koszulek z olbrzymimi owłosionymi brzuchami. Przepraszam za dosadność, ale myślałam, że rzygnę. Gdyby taki facet usiadł na przeciwko mnie, to już nic więcej bym nie tknęła.

ufliczku głupiutki a nie myślałaś o tym żeby zabrać zabaweczki i przejśc do innej piaskownicy???? nie cierpisz dzieci- więc po jaką cholerę siedzisz na tym forum??? podnieca cię to???

oj to nie wiem czy tego doczekam.............

Gość no sorry..
ja też karmienia publicznego nie trawię. dzieci - ok. ale wywalanie cyców czy zajmowanie całej ławki w parku etc bo święta karmi mnie wkurza bardzo:O a na to forum trafiłam bardzo łatwą drogą: Aktualne tematy-->ten topic