Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaa22

ślub za 2 lata a ja juz planuje!!

Polecane posty

Gość agaa22

Czy Wy też tak macie??

Gość dwa lata temu to ja
nawet nie znalam jeszcze swojego obecnego faceta ;) rok temu go poznalam, a slub planowalismy w styczniu, na październik 2007. wyrobilismy sue ze wszystkim. wczesniej nie ma co planowac, czekanie tylko wkurza z niczym nie mozna ruszyc, nauki sa wazne pol roku, dokumenty sie zbiera dopero 3 miechy przed slubem. Jedynie sale i muze mozna zabukowac.

Ja bede miec za dwa lata. Moje planowanie polega na zbieraniu kasy na ten dzien. Rodzice mi nie zafundują, bo ich zwyczajnie nie stać. Sale wybiore gdzies w październiku. Reszta zajmę się na rok - pol roku przed slubem.

Zespołu zacznij szukać teraz - szczerze i od serca radzę. Te dobre i najlepsze możesz jeszcze \"zarezerwować\".

Gość agaa22
no ja na razie planuje w głowie, kase na razie zbiera moj chłopak, zaczne zbierac od wrzesnia.

Gość sprawdzaczIQ
po co sie zareczac i planowac slub za dwa lata????????

Po to .zeby mieć czas uzbierać odpowiednią kwoatę. Ale ty tego nie zrozumiesz, bo twoi rodzice zapewne wezmą kredyt, jak więszość ludzi w tym kraju.

A.....nie zawsze te najlepsze i najdroższe są w modzie i starzeją się też.Mam wrażenie,że dwa lata to lekka przesada..,z wyjątkiem wymarzonego miejsca na wesele.Moda na plany pięcioletnie..to już historia.

Gość rowwer
przez 2lata moze sie wiele zdarzyc

Gość bebe_30
zeby zarezerwowac sale weselna w ciekawym miejscu-trzeba to zrobic z conajmniej rocznym wyprzedzeniem. a masz racje,ze wczesniej tez trzeba zgromadzic fundusze:) zespolem to bym sie tak nie stresowala-nasz zespol wystawil nas do wiatru na 4 dni przed weselem(dluga historia wiec nie bede opowiadac)-i w ciagu tego czasu znalezlismy taki super zespol,ze lepiej nie moglismy trafic, naprawde:).

Ja załatwiałam od lutego i praktycznie wszystko mam już od dawna. Ślub mam w październiku. A znam i takich co ekstra wesele w miesiąc dwa zorganizowali, więc nie przesadzajmy z czasem.

wniosek prosty...nie ma co,wszystko można załatwić w różnym czasie.Realnie planować i zbierać kasę warto.

Gość 2 lata to ja nawet zaręczona
nie byłam. W grudnu zareczyny i nast grudnia ślub. bez sensu z takimi odległymi planami.

Gość do zurawina
skąd wiesz że jeśi komuś rodzice robią wesele to biorą kredyt. Moi robią mi super wesele i nie biorą kredytu a jeszcze nam do mieszkania dołożą;-) A ty zbieraj zbieraj kasę.

Gość rozsądnaaaaa
Szkoda kasy na wielką imprezę, po to, żeby zaprosić ciotki, które się może raz w życiu widziało i zaszpanować przed sąsiadami...

Gość o matko kolejny stereotyp
"ciotki które widziałam raz w życiu" - wiesz ja nie mam takich ciotek widzianych raz w życiu. Zapraszam tych co znam i mnie znają a z rodziną utzrymuję bliskie stosunki.

Gość a ja planuje
za 8 lat :) juz zbieram kase :P

heh. ja poszlam do wybranej sali, slub planuje na za rok a tu co? klops. na wrzesien 2008 nie ma juz terminow :(

Gość wybrane sale
Jakos nie rozumien tego terminu. Wg.mne sala to dach i podłoga - resztę załatwia dekorator. Na weselu ważne jest co jemy, jak mamy podane itp przyziemne sprawy plus muza oczywiście. Chyba, że chodzi o teatrzyk z Panna młodą w roli królowej... Tylko czemu nie robicie kilku prób przed dniem zero. Potem goście nieobyci w e dworze psują tę farsę. Śmieszne.

ja tez mam miec za 2 lata slub :) 22 sierpnia :) i pewnie ze mysle o tym, a szczerze mowiac to nie moge sie juz doczekac tego dnia :) hihi

Gość a po co Wam ten slub
nie wolelibyscie wyjechac na Bali czy gdzies indziej zamiast tanczyc przy dennej muzie i wcinac kotlety z wujkami i ciotkami? :D

Gość Lorenzo
Pleased to meet you yagara dosage "The earnings picture was not supposed to be that great thisquarter and in fact we are seeing that. The thing that isdisappointing is top-line revenue and those are not good signs,"said Keith Bliss, senior vice-president at Cuttone & Co in NewYork.

Gość gość
I co? Nadal takie szczęśliwe mężatki

Gość gość
przy obecnym oblożeniu ofertami usługodawców weselnych planowanie ślubu z tak dużym wyprzedzeniem nie ma sensu. Na http://www.gdziewesele.pl/Weselne-terminy-Last-Minute/ można szybko i wygodnie znaleźć oferty (choćby te z last minute) i zorganizować wszytstko szybko i dużo taniej;)

Gość gość
ciekaw czy ten ślub się odbył? ;)

Gość Buford
I'll put him on http://www.oliver-sinz.de/masskleidung/anspruch/ womenra sildenafil 100mg tablets To many this sounds like Microsoft are simply mimicking AppleâÂÂs platformand, to a lesser extent, GoogleâÂÂs. Indeed, the corporate changes outlined byBallmer have already occurred in these two companies.

Gość gość
Autorko, a rozwód też już czas planować. im szybciej załozysz sprawę tym szybciej pozbędziesz się małżeńskich więzów.