Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poli123

ratunku poradzcie

Polecane posty

hej dziewczyny od paru dni mam dziwna wysypke niewiem po czym , wyskoczyly mi male chrostki na nogach rekach i dekolcie sa lekko zaczerwienione , jak zaczynaja swedziec to robia sie plamy . naprawde niewiem od czego cos takiego mi wyskoczylo.myslalm ze moze od maszynki do golenia ,ale na dekolcie i twarzy skad sie wziely..??poradzcie mi juz pytalam wszedzie moze mialyscie cos podobnego?

A może używałaś ostatnio jakiegoś nowego mydła/kremu itp? jak nie to wypij wapno(mi zawsze pomaga na wysypki) lub idź do dermatologa...

hej nie uzywalam nowego mydla ani kremu, wapno pije 2 dzien, do tego jeszcze robia sie takie kropeczki czerwone .nie mam pojecia od czego to sie zrobilo:(

Gość może od opalania
czasami tak reaguje skóra na słońce

no wlasnie na sloncu nie lezalam , tylko tyle co pochodzilam troche, mozliwe by bylo zeby od paprotki ktora kupilam niedawno?kurcze juz sama niewiem .a do lekarza w tej chwili nie moge sie udac:(

pomozcie moze mial ktos taka wysypke ?? takie male suche pryszczyki rozsiane po ciele , ktore swedza a po ich podrapaniu robia sie plamki czerwone a potem bledna i tak w kolko od paru dni, biore juz wapno i smaruje mascia .