Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siosia

Stosunek przerywany

Polecane posty

Gość siosia

CZy to dobra metoda? wiadmo zawsze jest ryzyko ze chlopak za pozno z Ciebie wyjdzie...a potem niechciana ciaza;/ przewaznie stosujemy gumki,ale czasem jak nie mamy przy sobie a najdzie nas ochota to stosujemy stosunek przerywany,czy duze jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?

Gość siosia
no ale gdy chlopak wyjdzie z Ciebie i spusci sie po za szparka,powiedzmy ze na brzuch,to pzreciez nie dojdzie do zaplodnienia :]

Gość Napalona truskawa
z tego co wiem to najgorszy środek w zapobieganiu ciąży. Przyznam się, że stosowałam go z chłopakiem przez 3 lata i wszystko było ok. Dopiero od pół roku biore tabletki.

Gość taki problem
to zadna metoda

Gość siosia
skoro stosowalas go przez 3 lata i nic sie nie stalo to jednak nie jest taka zla metoda,wiadomo ze daje najmniej bezpiecznosci,ale gdy czasem nie ma gumek,a tabletek nie stosuje to nie pozostaje nic innego,no chyba ze brak seksu:p

mam nadzieje, ze to marna prowokacja, a jesli nie to na jakim swiecie zyjesz autorko topiku?? przeciez w wydzielinach faceta (gdy jest podniecony) tez moga sie znajdowac sladowe ilosci spermy i tyle wystarczy aby Cie zaplodnic myslalam, ze juz kazdy o tym wie

Gość siosia
poprostu chce wiedziec czy przy stosunku pzrerywanym,gdy chlopak wyjdzie z Ciebie w odpowiednim momencie, nie ma mozliwosci zajscia w ciaze?

jesli nie wierzysz ze \'to zadzna metoda\' to ja stosuj dalej i zyczymy udanej dzidzi

to nie jest zadna metoda:O no chyba ze masz regularny okres i wiesz kiedy na 100% masz plodne dni, no ale tak czy siak moze warto miec choc 1 prezerwatywe przy sobie na wypadek...?:)

przeciez napisalam jest mozliwosc zajscia w ciaze nawet gdy facet wyjdzie z Ciebie przed wytryskiem - i to calkiem duza mozliwosc

Gość siosia
madz- dziekuje,tyle chcialam wiedziec stosuje ta metoda z chlopakiem,nie zawsze bo tak jak psialam,stosujemy gumki, nie lbuie kochac sie bez zabiezpieczenia ale zdarza sie nam i wlasnie wtedy stosujemy stosunek prerywany,skoro moze dojsc do zaplodnienia to mysle ze nie bede juz kochac sie w taki sposob

Gość zboczona starucha
No ja miałam (cz. przeszły bo już dorosłe) 2 dzieci dzięki tej "niezawodnej" metodzie jaką jest stosunek przerywany :) Nie słyszałaś, że kropelka płynu przed wytryskiem może zawierać plemniki?

Gość martynaa_p
lepiej tego unikać 2 moje koleżanki tak zasżły w ciąze....

Gość siosia
nie slyszalam,mam dopeiro 19 lat od niedawna wspolzyje,nie jestem dosiwadczona tak jak wiekszosc na tym forum,dlatego pytam. nie wiedzialam ze pzred wytryskiem plyn faceta takze zawiera plemniki:] malo doswiadczona jestem,ale dzieki za uswiadomienie,bede juz zawsze stosowala gumki:]

Gość ja czasem
też stosuję przerywane...ale tylko w dni,kiedy teoretycznie mogę sobie na to pozwolić:) i jak narazie wszystko ok:)

do \'ja czasem\' pamietaj, ze plemniki zyja kilkadziesiat godzin w sprzyjajacym srodowisku - wiec jesli nie stosujesz prezerwatywy w dni plodne, a przed nimi nie stosujesz to zawsze jakis moze przezyc i bedzie dziecko. no i jeszcze jest mnostwo powodow przez ktore moze Ci sie rozlegulowac okresi dni plodne wystapia wczesniej i co wtedy?? ale Twoje ryzyko

Gość Napalona tuskawa
Szczerz stosowałam i w ciąże nie zaszłam, ale czasem sie zastanawiam, ża może jest coś nie tak i jak będe chciała zajść to będe miała problem. Ale lepiej nie myśleć...bo bardzo chce mieć dzieci.

eee tam ja sie bzykalam tak ladnych pare lat i nigdy nie zaszlam w ciaze... a zawsze stosowalismy stosunek przeywany bo nie moge brac tabletek. i jakos nie zaszlam w ciaze..dopiero teraz pol roku temu postanowilismy miec dziecko i stosunek juz nie byl przerywany i po miesiacu zaszlam w ciaze :)

Gość moze byc stosunek punktowany

Gość zimny Józek
Zawsze myślałem że jestem mistrzem przerywania. Skończyło się to 3 niechcanymi ciążami z 3 różnymi kobietami. Nie robie tego więcej za żadne skarby !!!!

Gość taki drugi
Kobiety, które chcą, aby ich facet stosował stosunek przerywany tak naprawdę nie kochają swoich partnerów. Wykańczają ich psychicznie. Powoli, ale jakże skutecznie.

Gość taki drugi
Kobiety, które chcą, aby ich facet stosował stosunek przerywany tak naprawdę nie kochają swoich partnerów. Wykańczają ich psychicznie. Powoli, ale jakże skutecznie.

Gość taki drugi

Gość Xbbx
Ja stosuję tę "metodę" ze swoją żoną od 9 lat. I nie mamy potomstwa. Nie wiem, czy jest to skuteczne, czy mamy farta, czy może nie możemy mieć dzieci, ale nie wpadliśmy i tyle.

Gość Nie zostało udowodnione że
że preejakulat zawiera plemniki. Może je zawierać po poprzednim wytrysku nasienia jesli facet nie umył penisa i sie nie wysiusiał

Gość ja i moj facetc stosujemy
te metode od roku, w sumie albo gumki albo to bo tabletek nie chce brac. ale my akurat mozemy sobie pozwolic na dziecko gdybym zaszla w ciaze. Podobno w preejakulacje sa plemniki jednak jak do tej pory w ciaze nie zaszlam. Jednak gdy ktos jeszcze nie chce miec dzieci to albo niech nie uprawia sexu albo niech stosuje albo tabletki albo gumki albo jedno i drugie.

Gość olek123
a ja myslę ze jeśli ktos może pozwolic sobie na dzieci to dobrą alternatywa jest połączenie kalendarzyka ze stosunkiem przerywanym a w dni płodne można stosować gumki lub zachowac wstrzemięźliwość