Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrobnica

GDZIE MOZNA KUPIC elementy do wyrobu kolczykow, naszynikow itp....

Polecane posty

Gość wyrobnica

....oprocz Allegro? Wie ktos?

Gość do asdr
nie kupuj kolczykow asdr twierdzi ze kolczyki to bezguscie i okaleczenie :O

wrzuć w google \"koraliki\", \'lampworki\", \"drut\", \"bigle\" itd. Trafisz do przynajmniej 20 sklepów internetowych dla biżuteryjek :)

Gość wyrobnica
Dziekuje :-) Nie wyrazilam sie jasno--chcialabym kupic "na zywo", nie za pomocą internetu.:-)

Gość wyrobnica
Ondyna--czy to, co masz w stopce jest do kupienia?

Gość tralalalalalala
w niektórych Empikach (np. w Empiku w Gdańsku)

:) wyrobnica, niektóre rzeczy są do kupienia, inne są moją własnością, ale mogę zrobić podobne - sobie albo Tobie - a niektóre już dawno poszły sobie w świat. No i od ponad pół roku nie wrzuciłam nic nowego na fotosik, bo nie wszystkie zdjęcia przyjmuje i w końcu się na niego obraziłam :D Zdjęcia umieszczam na bieżąco na Wylęgarni. Jeśli chcesz, wpadnij na temat Wylęgarnia Pomysłów w dziale Informacji Praktycznych. Obejrzysz sobie nasze prace /nie tylko ja robię biżuterię na kafeterii/, a jeżeli będziesz potrzebowała jakiejś informacji czy zechcesz robić coś sama, ktoś z pewnością podpowie Ci co i jak... ;)

Gość wyrobnica
tralalala dziekuje,nie wpadlabym na to,ze w empiku :- ondyna -- bardzo podoba mi sie naszyjnik na 2 stronie, pierwszy w drugim rzedzie, foto z 30 stycznia< Chetnie kupilabym taki. \dzieki za zaproszenie, chetnie zagladne na ten topik pozdrawiam

aaa, millefiorki Ci się spodobały - też je lubię :) Mam jeszcze materiał na jeden taki naszyjnik, co prawda pojedynczy, nie podwójny. Jeżeli masz ochotę to wpadnij na Wylęg, dam Ci swój adres mailowy i mogę ci taki zrobić ;)

Gość ooo dobry post
ja kupuje na bizu.pl

Gość marudella
W empiku są dosyć drogie. Nie wiem czy dostaniesz gdzieś taniej niż przez internet. Ja kupuje w www.qnszt.pl/

Gość sprezynka
tak ostatnio pojawily sie w empiku,w moim miescie rowniez.taki okragly pojemniczek chyba z szescioma przegrodkami i w tych przegrodkach rozne ksztalty tego samego koloru kosztowalo ok 24 zlote.sa rowniez zylki roznego rodzaja i zapiecia

Gość Krista404
Chciałabym zaproponować Państwu zakupy w naszym sklepie. W tej chwili jest to sklep na allegro (link: http://allegro.pl/sklep/3050416_bluish1 ), w którym oferta zwiększa się z dnia na dzień (natomiast w ciągu miesiąca zostanie otwarty sklep internetowy do którego również zapraszam. Jeśli byliby Państwo zainteresowani naszą ofertą to serdecznie zapraszam. Dla stałych klientów oraz przy większych ilościach rabaty. Gratis do każdego zamówienia.