Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OjejujejD

Silna wola....

Polecane posty

Gość giiiiiiil
a dzis to tylee litrow wody wypilam, ze co 15 minut siusiu ide!tez zajecie!:)wyprobujcie!

Gość giiiiiiil
hmmm, moze przy takiej samej kalorycznosci produktow rzeczywiscie dodaj ruch, tancz przed lustrem ciesz sie tym, ze nie wygladasz jak kiedys!mi to pomaga wtedy(jak wazylam 70 kg, a nawet 73)nie moglam w lustro patrzec, plakac mi sie chcialo, a teraz mozemy przebierac w tancu chudymi nozkami, a nie klocami, hehehe prawda??cieszmy sie tymi efektami i modelujmy sylwetke!!!!!zgoda????

Gość giiiiiiil
wlasnie ! to sa zajecia przy ktorych zapominam o zarciu po pierwsze: pije i pije po drugie sikam i sikam a teraz jestem w pracy wiec nie moge pocwiczyc a mam ochote wlaczyc radio i potanczyc przed lustrem(jak jakas wariatka, wiem, hehhe)ale co tam!nikt nie widzi!heheh:D:D:D:)

Gość co cwiczylas
kiedys jak bylam szczupla lubilam taniec ....pozniej to juz nie byl taniec tylko trzesaca sie galaretka :-o chyba powinnam znowu zaczac taniczyc :) dzieki dziewczyny ! zajrze do was jeszcze wieczorkiem :) piszcie !

Gość giiiiiiil
hehe mnie tez;D

Gość giiiiiiil
no ja tez zaraz mykam z pracy....ale musimy "ożywic topic jutro!bo chce sie dowiedziec wiecej o was, widze ze zmagacie sie z podobnymi problemami!papatki do jutra

No u mnie tez ciężko z tą silną wolą, jak sobie coś postanowei to potem i taks ię przelamuje i myśle \"a co tam od następnego dnia zaczne diete\".. i tak jest czesto... i nie pomagaja zdjecia modelek ( bo tego tez probowalam) i nie pomaga guma do zucia :D ktora zuje bez przerwy :D potrafie wyzuc paczke 25 gum w jeden dzien :P ale postanowiłam się za siebie wziąść:D bylabym wdzieczna jakbyscie mogly mi pomoc wytwać:D chce schudnąć jeszcze jakieś 5 kg:p obieałam sobie, że bede sie stosowac do diety 1000 kcal , do tego 2 razy dziennie czerowna herbata, 2 razy dizennie zielona , rowerek i te inne cwiczenia :P do tego duzo wody, warzyw i owocow, za to malo slodyczy :(:( musi mi sie udac:P w koncu..:p mam juz obsesje na tym pukncie.. czasem az boje sie ze wpadlam w jakas chorobe... Pozdrawiam :*

owoce ogranicz ! do 2 dziennie, niby zdrowe a tez zawieraja cukier ! moze przejdz na kopenhaska albo chalwowa ?

hmm a na czym polega chawowa?:P wiesz, ja nie ufam takim dietom bo wiem, ze po nich kg szybko wracaja:P za duzo sie tego naczytalam:p ale jeszcze zapomniałam zapytac, czy jesli uda mi sie wytrzymac w tym co napisalm na gorze to schudne jakies 5 kg w niedugim okresie ?:P

kilka osob zaryzykowalo i tez nie wierzylo i schudlo w tydz 5 kilo...Niewiem jak Twoj organizm na to zareaguje ale.. 9:00-jablko 12:00-50gram chalwy 15:00- 50g chalwy 18:00-50 chalwy

to powoli wprowadzisz kcal. Dieta chalwowa dostarcza okolo 800 kcal dziennie. Po niej lekko zwiekszysz do 1000, potem do 1200 i cwiczonka...nawet 10 min dziennie

bede ja stosowac po kopenhaskiej. Poza tym masz niezbedne info w topiku \"dieta z chalwa...probowalyscie tego?\" czy jakos tak ;)

Okay, dizękuje za pomoc :*:) jeszcze pomyśle, mam nadzieje, że wymyśle coś sensownego:P a na dodatek lubie chałwe... :D