Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuuuutnaaaa

Mój chłopak nie chce mieć dzieci

Polecane posty

Gość smuuuutnaaaa

Dziewczyny co robic? Kocham go ale nie wiem czy to dobra decyzja zeby sie poswecic dla niego i nie miec dzieci... Mysle ze pozniej bym tego zalowala... Teraz jestem jeszcze mloda, mam 26 lat, a moj chlopak 33, wiec mam jeszcze na to czas. Boze, przeciez to pieknie miec taka slodka dziewczyneczke :) :) :) Ale jak zaczynamy o tym rozmawiac to on nie chce miec dzieci w ogole. Nie chce zobowiazan... chce zyc swoim zyciem. Strasznie mi ciezko, nie wiem co powinnam zrobic.

Gość moj ma 40
i tez nie chce dzieci :(

Gość ale nie każdy chce mieć dzieci
rozumiesz?

Gość hihihihhehehehehheee
tzn ty dla niego jestes tylko zabawka , skoro on nie chce zobowiazan ??

Gość hihihihhehehehehheee
zmien faceta, poki jeszcze mloda jestes

Gość Switeziankaa
jezeli Ty je chcesz miec, to sie nie poswiecaj, bo teraz jest wszystko pieknie, jak bedziesz po 40stce facet Cie zdradzi, moze jeszcze kochanka zajdzie w ciaze, a Ty zostaniesz sama jak palec.

Gość NIE STOSUJ ANTYKONCEPCJI ...
moze wpadniecie i po sprawie :)

Gość hmmmmmmmmmmdf
hmmm wyciulaj go:) powiedz ze bierzesz tabletki anty kochajcie sie bez gumki wpadniesz to chyba cie nie zuci jak cie kocha pzreciez:) a dziecko pokocha napewno gdy je zobaczy;) lub poczuje w brzuskzku mamusi:)

Gość co wy za glupoty piszecie
nie warto faceta łapać na dziecko,ja próbowałam powiedziałam ze jestem w ciązy chociaz nie byłam a on stwierził ze to nie jego

jak swierdził ze to nie jego to co to za facet ? chyba ze mial do tego powody , najlepiej sie wywinac:O

dzieci to nie jest zabawa nie piekna słodka dziewczyneczka, to jest obowiązek i odpowiedzialność jak chłop ma 33 lata, to raczej ma juz sprecyzowane poglądy na życie i jak mowi, że nie chce miec dzieci, to chyba raczej nie chce; co innego jak mówi to smarkaty 25-latek, który chce jeszcze poszalec , a co innego dorosły facet 33-letni (choć róznie może byc) ja bym na twoim miejscu sprowokowała rozmowe na ten temat i powiedziała , ze ja sobie życia bez dzieci nie wyobrazam i na pewno chcę mieć dziecko; jesli on powie, że na razie nie, to jest to jakis punkt wspólny - bo kiedyś tak; ale jak nigdy nie, to racej bedziecie musieli sie rozstac , bo to jet bardzo ważna sprawa w zwiazku ; można sie różnic co do gustu, co do sposobu spedzania wolnego czasu - ale co do kwestii posiadnia dzieci albo nie 0 tu powinna byc zgodność jak ustąpisz, to predzej czy póxniej i tak od niego odejdziesz , tyle że zgorzkniała , z pretensjami i rozzalona

i na pewno nie łap go na dziecko to nie jest dobra metoda 0 nawet jakby była wpadka - a to bedzie zwykłe oszustwo

Gość smuuuutnaaaa
Nigdy nie złapałabym faceta na dziecko. Chcialabym zeby on tak jak ja chcial tego dziecka i cieszyl sie z tego ze przyjdzie na swiat, a tak nie jest :( Jestesmy ze soba od 4 lat i ja juz nie wierze ze mu sie zmieni... Boze jakie to straszne :( On twierdzi ze po co dziecko, ze to tylko klopoty i ciagle problemy. Tu mam w sumie racje bo wiadomo ze zycie z dzieckiem nie jest sielanka, ale przeciez cudnie byc mama. Boje sie ze czulabym sie okropnie nie spelniona.....

jak już teraz sadzisz, ze będziesz sie czuła niespełniona, a jestes jeszcze bardzo młoda, to tym bardziej niespełniona będziesz sie czuła za tych 5 lat , a już najgorzej, jak przyjdzie klimakterium i juz nic nie bedzie można zrobić

Gość ojejku..
powiedz mu ze ty chcesz byc mamaą,porozmawiajcie o tym,moze zmieni zdanie

jeden chce dzieci, inny nie - i to jest ok, każdy ma prawo o tym sam zdecydować, czy chce sie rozmnożyć , czy nie - tylko trzeba sie odpowiednio podobierac w pary ktos , kto kategorycznie nie chce miec dzieci i ktoś , kto koniecznie chce nie dojdą tu do porozumienia - jedno bedzie nieszcześliwe, obojętne która opcje sie wybierze w jego przypadku nie wiadomo, czy jemu sie po prostu nie chce bawic w te wszystkie bajery, pieluchy, czy sie boi odpowiedzialnosci, m.in. finansowej, czy o co chodzi - i jak sobie wyobraza swoją starosć czy mu lezy, że nie odwiedzą go dorosłe dzieci, że nie ma świadomosci, że gdzieś po świecie chodzi stworzenie, które sam zrobił - o tym musicie porozmawiać; musisz sie konkretnie dowiedzieć, o co chodzi

Gość smuuuutnaaaa
Wiele razy juz o tym rozmawialismy i nie raz juz sie o to rozstalismy, ale ja nie moge bez niego :( On co prawda nie moze doslownie ze nigdy nie bedzie chciec, ale slysze to juz od dawna i nic sie nie zmienia. Kocham go bardzo i mysle ze moze to milosc jest najwazniejsza i ze to moze znak jakis zeby lepiej nie miec dzieci skoro na takiego faceta trafilam... nie wiem.

Gość ruszcie głową
26 to juz nie jestes młoda

Gość jak nie chce mieć to daj
mu spokój, kretynko:O To nie jest obowiązek

Gość majaca ten sam problem
moj facet ciagle mowil ze nie teraz- jak skoncze studia,jak bedziemy miec mieszkanie,teraz to wszystko mamy i on nadal nie chce dzieci.przykro mi ale musze to zaakceptowac;(

Gość vavavavavava
skoro byl szczery to plus dla niego,a Ty pustaku uszanuj to i nie zmuszaj na sile,lapanie faceta na dziecko to porazka do potegi, facet ma racje,takie czasy ze nie kazdy chce miec dzieci...i cale szczescie

Gość smuuuutnaaaa
Ja tez tak mysle ze nie jestem juz taka mlodziutka. Chcialabym sie juz ustatkowac, miec meza i dzieci. Ps. On nie chce tez slubu... Tylko blagam nie piszcie ze on mnie nie kocha..... :( :( :( Nie rozumiem tego swiata. Kurcze ogolnie fajnie sie dogadujemy, a sex jest boski, tylko on nie chce sie ustabilizowac.

Gość a taka jedna sobiexxzz
a tak na marginesie to stara dupa z Ciebie:P

Gość vxkdhkl
bo facet ma Ci w garsci,oni nie lubia takich gadek w stylu slub,dzieci,ma sex,jestes na kazde zawolanie to lekcewazy cie,jakby kochal -chcialby cie za zone---sprawdzone!!!!

Gość Metallica
Złapanie na dziecko faceta który nie chce dzieci to najgorsza głupota jaką można zrobić. Jesli ty chcesz mieć dzieci to nie pozostaje Ci nic innego ja odejść od niego, lepiej nie wiązac sie z takim egoista na całe życie.

Gość smuuuutnaaaa
vavavava. a kto powiedzial ze ja chce go lapac na dziecko?! Chyba nie dokladnie czytasz.... Wlasnie wrecz przeciewnie - nigdy tak nie zrobie i brzydze sie takim zachowaniem niektorych dziewczyn.

no to na moje oko albo sie z nim rozstaniesz i znajdzie sie kto inny, albo z nim zostaniesz i będziesz cierpieć nie wydaje mi sie , żebys sie mogła \"pogodzić\" z ta myślą jak ktoś chce miec dzieci, to chce, to jest instynkt i tego nie zagłuszysz moim zdaniem powinniscie sie rozstać

Gość vavavavavava
tylko rozstanie

Gość Angieeeeee
Wiesz czemu on nie chce dzieci ani małżeństwa??? Po to żeby mógł zostawic Cie kiedy tylko najdzie go ochota, być może teraz Cię kocha ale zostawia sobie wolną furtkę na odejście w każdej chwili, oj zmarnowałaś 4 lata życia nie marnuj kolejnych ;)