Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijaaaaankaaa

Po porodzie wreszcie schudlam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kijaaaaankaaa

Zawsze bylam pulchna-juz jako dziecko:O Zaszlam w ciaze to wazylam 86kg,najpierw schudlam do 82kg i do konca ciazy przytylam rowno do najwiekszej mojej wagi 90:O Po porodzie wazylam znowu 82kg,po miesiacu (karmilam ) schudlam 3kg! teraz po pol roku od porodu waze 67kg co dla mnie jest juz prawie "idealna"waga:) lekarz powiedzial,ze to hormony...O tak chcialam sie podzielic z Wami! Moze tez tak ktoras z Was miala???

Gość
gratuluję 🌻

Gość jusiek
niestety nie!!!! Nie mogę zgubic brzuszka,chociaż zawsze byłam w miarę szczupła nigdy gruba. Cwiczę ,ale ma razię nie widzę efektów. Trochę mnie to martwi i nie mogę się przyzwyczaic do nowej siebie

Gość zatroskana
kijaaaaankaaa --> gratuluje :D ... i szczerze mowiac licze na to samo.... :D ale to wszytsko sie okaze w praniu jak mowia :)

kijaaaaaaaaankaa - gratuluję i zazdroszczę;) Też bym tak chciała. Mam niższą wage wyjściową ale mam tendencje do tycia. Strasznie się boję:(

to ja jestem nie pocieszona :P po porodzie schudlam do wagi sprzed ciazy ale po prawie 6 m-cach karmienia przytylam 4 kilo :P autorko grtuluje ja musze sie zmobilizowac do cwiczen, tylko mi sie nie chce :P dobrze ze na razie tych 4 kilo za bardzo nie widac hehe

Gość tantisismo soriso
Ja miesiąc po porodzie schudłam do wagi 45 kg - niestety nie mogłam karmic piersia. Ale odrzuciło mnie całkowicie od słodyczy.

oj ufliczek jakze sie mylisz, po pierwszym dziecku brzuch mi spadl bardzo szybko, ale fakt musialam cwiczyc, teraz jeszcze sie za cwiczenia nie wzielam i dlatego waga wzrasta :P

Gość izuniaaaaaaaa
to ja sie pochwale bo urodzilam 2 miesiace temu i jak szlam do porodu to mialam tak jak ty 90kg!!! a teraz mam juz 66kg :) i co ty na to?

izuniaaaaaaaa podziwiam.ja jak szłam do porodu niecałe 2 miesiace temu tez osiagnełam 90 kg nawet lekko przekroczyłam. po tygodniu było juz 78 kg. terz 7 tygodni po porodzie 72 kg. tez bym chciala wazyc juz 66.kg. jak to zrobiłas???

Gość nie wierze
a co robicie? diety jakies?

Gość justa80

Gość justa80
ja też chcę wiedzieć, co wy robicie? !!ja przed porodem 55 kg a po 66 i tak zostało !!! nie wiem czy to od tego że biorę pigułki czy od trybu życia. od niedawna wzięłam się za siebie ale na razie efekty marne!!!

Gość młoda_mama
Witam, gratuluje wszystkim tym,którym udało się zrzucić pare kilogramów i ogromnie zazdroszczę. Ja przed ciążą ważyłam 58, teraz ważę 73 kg. Ćwiczę, dietę miałam, ale odeszłam od niej, teraz staram się mniej jeść, a zwłaszcza po 18 godz. I nic!!!! Tylko, ze ja piersią nie karmiłam ( jedna wklęsła brodawka). A moja sąsiadka przed ciązą była bardzo pulchna, a teraz jest taka chuda, że lepiej nie mówić.

Gość Dziuniuchna
A ja jestem ciekawa jak wyglądają wasze brzuchy??? Ja też na początku ciąży waga wyjściowa 80 kg i do 90 pewnie lekko dobiję.... Przed ciązą już miałam niezłą oponkę i najbardziej boję się, że owszem schudnę, ale z brzucha zrobi się flakkkk!!!!

Gość ggggggggg