Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polalala

CZY TO NORMALNE ???

Polecane posty

Gość polalala

jestem 2 tyg po porodzie i zaczelam odczowac silny bol w okolicach kregoslupa.jak myslicie,czy moze byc to zwiazane z okresem poporodowym,z tym ze teraz wszystko powoli wraca do stanu sprzed porodu ???pomozcie ,bo boli jak cholera :/

jak rodzilas? ja mialam cesarke i znieczulenie zewnatrzoponowe. kregoslup bolal mni 3 dni po porodzi, yytydzien po porodzie... nawer teraz odczuwam bol a to juz ponad pol roku.

Gość polalala
rodzilam normalnie i bez znieczulenia... kurcze,ale teraz mnie kregosłup boli.tzn.sama niewiem czy to kregoslup,bo promieniuje na plecy... :/

Gość justaaaaaaaaaaaaa
mysle ze to normalne bo w ciazy jak mialas duzy brzuch to kregoslup sie troche wygiąl no a teraz musi wrocic do poprzedniego polozenia

Gość garda
mnie kregoslup - dol kregoslupa - bolal prawie 20 lat od porodu :(

Gość dziewczyny....
mnie bolal kręgosłup dwa lata po porodzie ale chodzilam na zabiegi i pomoglo

Gość polalala
o moj boze...20 lat po porodzie :/

Gość kama mama79
A może podczas ciąży nie schylałaś się tyle, co teraz nad łóżeczkiem maluszka? Policz sobie, ile razy nachylasz się nad przewijakiem, nad łóżeczkiem, nad wanienką. To też nie lada wyzwanie dla naszych kręgów. Tylko pamiętaj: żadnych plastrów na plecy ani maści!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko to posiada sterydy w swoim składzie, które wraz z dostaniem się do pokarmu są dla maluszka niebezpieczne. Zostaje gabinet masażu albo...mąż. Tylko kup mu dobrą książkę z technikami masażu, bo czasem można więcej zaszkodzić niż pomóc.