Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BYŁAM SZCZUPŁA

ZAJADANIE PROBLEMÓW

Polecane posty

Gość BYŁAM SZCZUPŁA

Ostatnio ciągle jem, mało- ŻRĘ!! I zauważyłam jak ktos mi powie ze przytyłam to jem jeszcze więcej!!! Ponadto zajadam problemy... Jak sie z tego uwolnic. Trwa to juz jakies 2 lata... i jestem CORAZ GRUBSZA!!! :(

Gość duuupa
basen , siłownia fitnes - poprawia sylwetke , znikaja problemy :)

Gość do bylam szczupla
Problem tkwi w Twojej psychice, jak zauwazylas, zajadasz problemy i kompleksy. Dlatego przede wszystkim powinnas popracowac na odbudowaniu swojej samooceny. Bez niej zadne diety ani cwiczenia nie pomoga, i tak zawsze bedziesz zajadac kompleksy. Tak robia zreszta prawie wszystkie kobiety i dziwia sie, ze zadne diety nie pomagaja. A przeciez tycie jest skutkiem problemu, a nie jego przyczyna.

Gość również zajadam
Myśle że małopomocne jest mówienie "zrób coś z sobą" ja od kilku tygodni ćwicze biegam itp.. ale jak sie zdenerwuje to odrazu mam to wszystko gdzieś i ide sobie zrobić kanapke ze smalcem.. nie wiem jak sie pozbyć tego nawyku.... pozdrawiam

Gość ewella2
To do psychologa maszeruj bo z łóżka się niedługo nie podniesiesz. Musisz nerwy w inny sposób hamować.

Gość Również zajadam
Musieć, chcieć a móc to inne sprawy to nie takie proste i mysle ze jezeli ktoś nie ma takiego problemu to i tak tego nie zrozumie. to prawie jak papieros. chce sie żucić ale jak jest głód papierosowy to sie pali.. dużo by to tłumaczyć

Gość całkowicie czarny kot
Kompulsyjne zajadanie trzeba mocno przemyśleć i omówic z samym sobą. A jak z samym sobą się nie da - pozostaje pomoc specjalisty.

Gość Tęga
żajadam własne problemy jak bym sie czegoś bała jestem poddenerwowana,nie wiem jak z tego wyjsc ,,pozdrawiam