Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość valeron1

Czy przyznać się dziewczynie do gwałtu?

Polecane posty

Gość masz racje
no nie moge - jak mozna milczec na taki temat . Jak mozna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tyklida
ile on ma teraz laty a uile mial jak zgwalcil

Gość to jest wyjątkowa
sytuacja. Jego błąd młodości jak to nazywasz nie dotyczył kradzieży, rozboju itp. lecz GWAŁTU! Gwałtu zbiorowego! Nic nigdy go nie usprawiedliwi. Gdyby czuł jakąkolwiek skruchę to przynajmniej powinien być szczery. I to dla niego jedyna nagroda - że potrafi się do tego przyznać. Co to za ukrywanie się?! I niech się łudzi - kiedy ona się dowie, odejdzie. Wiesz dlaczego? Bo będzie się go bała. Bo mógłby kiedyś jej zrobić to samo. Nawet jeśli teraz ona jest dla niego wielką miłością i całym światem. Kiedyś w kłótni on może zrobić to samo. Co za dureń.

Gość valeron1
To nie chodzi o mnie tylko o kumpla. Sądząc po waszych reakcjach chyba mu jednak poradzę żeby nic jej nie mówił. Jeśli chce byc z nią szczęsliwy niech milczy. On ma zamair się do tego przyznac ale ja mu to odradzam i widze, że mam rację. Zresztą pokażę mu wasze wypowiedzi to go powinno otrzeźwić.

Gość za zatajenie czegoś takiego
na szczęście takie rzeczy nie wyparowują z życiorysu i wypłyną w najmniej oczekiwanym przez niego momencie..

ciekawe jak to pozniej dziewczyne otrzezwi jak sie dowie ? :o

Gość to jest wyjątkowa
valeron1 - niezły z Ciebie przyjaciel, ciekawe czy Ty masz dziewczynę, co byś powiedział gdyby ktoś ją zgwałcił? Chciałbyć dać szansę temu kto jej to zrobi?!

Gość masz racje
czy pomyslałes choc raz ty PIERDOLONY egoisto - co ta dziewczyna bedzie czuła ?

Gość tyklida
ile on ma teraz lat a ile mial jak zgwalcil

Gość valeron1
Wtedy miał 25 lat a teraz ma 32 lata.

to o jakim błędzie młodości ty mówisz?:O wyda się, biedna dziewczyna, na takiego skurwiela trafić, to jest pech

Gość masz racje
Nie moge spokojnie tego czytac - Nigdy żadna dziewczyna zdrowa na umysle - tego nie wybaczy !!!!!!!!!!!!! Jak jej nie powie - to ona go znienawidzi i od życzliwych ludzi sie dowie wczesniej czy później .

Gość flidla
nierozumie takich facetow zamiast sobie znalesc diewczyne to zgwalcil

Niech raz bedzie facetm - niech sie przyzna . Ty nie jestes jego przyjacielem - ty jesteś DUPKIEM !

dokładnie jak ktoś napisał, fajnie by się koleś czuł gdyby to jesgo dziewczynę, siostrę, matkę czy córkę zgwałcono prawda?? nie no, dajmy drugą szansę bla bla bla.. :O

Gość PAMIETAM ZE DAWNO
temu była afera jak kobieta obcieła członka facetowi który chciał ja zgwałcic - własnie tak bym zrobiła .

ciekawe jak bys tego dokonala jak on pisze, ze to byl gwalt zbiorowy = bylo ich kilku :o

Gość PAMIETAM ZE DAWNO
chociaz bym jednego okaleczyła - zawsze to jakaś zemsta !

Gość zdecydowanie Tak

Gość ja wysiadam na tym forum
przykro mu teraz?? jaaaasne, przykro mu pewnie tylko dlatego,że potem odsiedział swoje, a całe zajście pewnie do dziś wspomina i się przy tym podnieca. błąd młodości??? człowieku on miał 25 lat!!!!!!! w tym wieku już się normalnie i trzeźwo myśli!! (przynajmniej większość tak ma)

Gość ja wysiadam na tym forum
w tym wieku nie popełnia się TAKICH błędów. masz kolegę poj.eba, jest niezrównoważony psychicznie!!!!!!

Gość malaKat
Niech Twoj kolega powie, niech sie przyzna jak to powiedziala ONA ANO, jesli ta dziewczyna jest taka dobra, zna go dosc dlugo to podejmie decyzje, czy chce byc z takim czlowiekiem jakim jest teraz. Moj chlopak tez przyznal sie do paru "bledow mlodosci" nie bylo to tak powazne jak gwalt, nie ma nawet porownania ale mna pare tych wiadomosci wstrzasnelo. Powiedzial, ze byl glupi, mial nieodpowiednie towarzystwo, teraz mysli inaczej -jestesmy razem 4 lata i widze, ze naprawde sie stara. Za miesiac bierzemy slub majac czyste sumienie i zadnych niebezpiecznych taemnic przed soba.

Gość zdecydowanie Tak
Macie nasrane w głowach .

Gość Roleeeenaaa
Chyba ten kolega to TY! Dlaczego kolega nie mogl napisac na kafateri tego ,tylko ty musiałeś?:D:D:D:D Dziwne

Gość zdecydowanie Tak
wszyscy wiedza ze to on ! I wiek też pewnie zmienił - debil !!!!!!!!!!!

Gość Prwie_A
o ja pierdziele... MUSISZ POWIEDZIEC... jeszcze pytasz ! ja bym nigdy nie dala szansy takiemu czlowiekowi- nigdy...

Gość Prwie_A
a jakby ta dziewczyna to byla twoja mlodsza siostra... tez bys milczal?

Gość powinno sie was leczyć
dla mnie to osoba chora psychicznie - nigdy bym nie zaufała --nigdy . Zastanów sie czy ty byś mógł kogoś tak ochydnego pokochać . To degererat - nie człowiek , nie mam dla takich ludzi usprawiedliwieni . Kara to zycie w izolacji i samotnosci i tak nie jest adekfatna do czynów .

Gość agivp
zastanów sie człowieku!!!! co bedzie czuła kobieta kiedy sie dowie za kilka lat ( od zyczliwych ) znienawidzi go za to klamstwo - teraz ma szanse ze z nim bedzie pozniej napewno nie ! pierwsze co zrobi to spakuje rzeczy swoje i tyle ja bedzie widzial

Gość Prwie_A
ja bym taka osobe sama osobiscie posadzila na krzesle elektrycznym... to brzmii strasznie,ale tak bym zrobila uwazam,ze za takie rzeczy powinna byc kara smierci...