Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak bardzo chce

TIPSY czy można być samoukiem???? opłaca sie? kto sam sobie robi?

Polecane posty

Gość ja tak bardzo chce

chciałabym kupić sobie taki zestaw a allegro, lampa, kleje, żele itp. Zastanawiam sie czy tam jest jakaś instrukcja krok po kroku? Czy będę w stanie sama sobie zakładać tipsy? Słyszałam, ze wiele osób teraz tak robi.

nie oplaca sie to ja kupilam sobie cly zestaw i w zasadzie wywalilam 300 zl bo wszystkie rzeczy ktore tam mozna znalesc sa beznadziejne nie mwoiac juz o slabej lamie. chcac jupic sobie porzadny zestaw idz do normalnego sklepu a nie kupuj na allegro odradzam

Fajna sprawa, sama zastanawiałam się nad kupnem :) Z tym, że mam koleżankę, która może mnie wszystkiego nauczyć.

Gość ja tak bardzo chce
grafi, no to mnie przestraszyłaś :o wydatek 300zł to sporo i jeszcze nie jest najlepszej jakości? zastanawiam się tylko, czy to się opłaca, czy wychodzi na to samo jeżeli robi się u kosmetyczki, oraz czy jak nie mam pojęcia jak sie nakłada tipsy, mogę dojsć do wprawy? a moze gra nie warta świeczki i lepiej iść do kosmetyczki?

Też si.ę nad tym zastanawiam, widziałam kilka razy jak robi to kosmetyczna, na moich paznokciach ale czy sama dam radę ?? A szkoda wydac kasę . Instrukcja wątpię żeby była.

Gość ja tak bardzo chce
słyszałam, ze są tipsy, do których nakladania nie potrzeba lampy! To prawda? (nie chodzi mi o te zwykłe sklepowe, do których uzywa sie tylko kleju)

ja sobie zamówiłam zestaw ale do akryli....zamówiłam sobie też płytę jak krok po kroku zakładać...za pierwszym razem nie wyszło mi za pięknie ale teraz to łatwizna i ładnie wychodzi...wystarczy nabyć trochę wprawy :)

ja tak bardzo chce---do akryli nie trzeba lampy

Gość ja tak bardzo chce
czyli potrzeba do zelowych rozumiem? a ile taki komplecik kosztuje? rózni się tylko tym, że nie ma lampy?

ja za mój komplet zapłaciłam 100 złotych do akryli nie potrzebujesz lampy ponieważ nie musisz nic utwardzać....akryl to taki proszek który mieszasz z takim płynem (liquidem) i tą \'\'papkę\'\' nanosisz na paznokieć i równomiernie rozprowadzasz..i to się szybciutko samo utwardza a do żelowych musisz mieć lampę ponieważ nakładasz żel i musisz go tą lampą utwardzić

Moj pierwszy zestaw kosztowal niecale 300zl. Wymienilam zele, bo one sa najwazniejsze i robie sobie tipsy sama do dzis i kolezankom. Jak ktos umie to robic to zrobi dobrze i nieprawda, ze sie nie oplaca. Wyustarczy sie interesowac i czytac rady stylistek na forach. Ja uzywam najlepszych zeli z polki tych tanszych i nosze jedne po 3 miesiace bez zadnych pekniec az sciagam zeby zrobic nowe, swieze. Kup zestaw jakis w miare dobry, malo zeli, duzo pierdolkow, a zele dokup np. Sun Flower - tanie i bardzo dobre.

Aha no i lampa jest dobra, ogolnie nawet stylistki mowia, ze mozna kupowac obojetnie jaka. Tu nie chodzi o lampe, ale o zarowki. Moze kolezance, ktora o tym pisala wyzej ktos wcisnal zuzyta lampe, albo miala beznadziejne na maxa zele. Ja jade na jednej i tej samej zarowce juz rok i 2 miesiace i wszystko caly czas jest cacy. Zarowka ma posluzyc na okolo 500 godzin! Ja zuzylam dopiero okolo 40.