Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikeczka

Pozdrawiam pracownikow Zusu - najwiekszych nierobow w Polsce

Polecane posty

Gość Kikeczka

Kawki, placuszki przez 8 godzin, a punkt 3 wszyscy opuszczaja miejsce pracy.

Gość Kikeczka
Pracuje w ksiegowosci i mam z tymi ludzmi wiele stycznosci

Nieroby-to prawda!!Mam mnoswo znajomych,ktorzy pracuja w ZUS-e i sie chwala,ze nic nie robia.Ale i kasa marna,jakies 1000zl.Jaka praca,taka placa :D

Kikeczka ty się puknij w swojego pustego łepeczka !!! Masz z nami styczność to dziwne,że nie wiesz do której pracuje się w ZUS bo mylisz się Kikeczka my pracujemy do 15,45 a jedynie przyjęcia interesantów są do godz. 15,00 za to 2 razy w tygodniu do 17,00. Poza tym to nie chciałabyś tak zapalać jak my pracownicy za takie marne grosze!!!!!!!Widaćnie masz pojęcia o naszej pracy ale cóż... Zanim coś napiszesz to się zastanów!!!! Nierobów poszukaj sobie w swoim otoczeniu!!!!

Gość Malikana556
Serdecznie zapraszam choć na jeden dzień do pracy w ZUS-ie, w którym jak twierdzicie nic się nie robi.Chętnie zobaczyłabym Wasze miny i spytałabym się o samopoczucie o godz. 15.45.A w ramach wyjaśnienia to nie wszyscy kończą pracę o 15.45,niektórzy ze względu właśnie na nawał pracy są zmuszeni przychodzić na 6 rano albo zostawać po godzinach.Ale ok-dobrowolne zostawanie po godzinach pracy to indywidualna sprawa pracowników. Współczuję Wam tylko braku wiedzy na temat funkcjonowania i pracy w ZUS. I jeżeli ktoś nigdy tam nie pracował to radziłabym się wstrzymać od wydawania opinii na ten temat.

No cóż widzę,że niektórym brak informacji na temat pracy w ZUS. Brawo dla poprzedniczki MALIKANA 556 !!! Zapraszamy wszystkich do pracy u nas zasmakujcie tej dobroci , wtedy szybko zmienicie swoje zdanie. Oj ludzie nie sądziłam , że w tym wieku taka ciemnota panuje. CZemu oceniacie coś nie znając sytuacji? bo tak najłatwiej?

ja uważam że cała instytucja taka jak ZUS powinna zostać wysadzona w powietrze. Jak mam tam iść to dostaję trzęsawki. Dzis tam byłam. Dosłowanie tragedia. Ale ostatnio założyłam ZUS-owi sprawę i choć wszystkie mądraliny z zusu mówiły mi, że nie ma sensu bo przegram to ja ją WYGRAŁAM i muszą mi wypłacić MOJE sianko :-D

Gość cos
racja heheheh pozdro