Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany...

Pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość Zakochany...

Na początku Mojego tematu chciałem powitać wszystkich Użytkowników tego forum i prosić o rozwiązanie mojego problemu. Mam spory problem, ponieważ nie wiem czy wyrazić dziewczynie swoje uczucia. Ale może od początku... Mniej więcej dwa miesiące temu, poznałem fajną dziewczynę, mamy podobne zainteresowania, spędzamy razem sporo czasu i mam wrażenie, że się w niej zauroczyłem. Problem jest w tym, że nie wiem czy jej to powiedzieć, gdyż nie chcę zepsuć tego co między Nami jest, czyli przyjaźni. Nie chcę też jej zranić. Niedługo wyjeżdżam z kraju, nie będzie mnie dwa tygodnie, myślałem żeby jej powiedzieć o mojej miłości do Niej przed wyjazdem, żeby dać jej czas do namysłu. Bardzo proszę o rozwiązanie tego ... ''problemu''. Z góry dziękuję.

powiedz jak wrocisz, na wyjezdzie sobie przemyslisz co do niej czujesz. kiedy nie widzi sie jakis czas pewniej osoby, na niektore sprawy spoglada sie inaczej, musisz byc pewnien tego co czujesz.

Gość Zakochany...
Przepraszam bardzo, ale czegoś nie rozumie. Jak się ma wskaźnik BMI do takiego uczucia jakim jest Miłość. Jeśli wierzyć kalkulatorowi na stronie http://www.zdrowydzien.info/index-kalkulator.html to moje BMI jest równe 18,17 czyli leciutka niedowaga.

Gość Oczywiście że
mozesz jej powiedzieć, że tobie zalezy na niej ... dlaczego nie. Nie rozumiem ciebie, czy ty za każdym razem bedziesz się pytał co zrobić ... Jestes dorosły czy małolat ?

Gość Zakochany...
Dzięki Bardzo. Uświadomiłeś/aś mi bardzo ważną rzecz. Najlepiej jest liczyć tylko na siebie. Koniec tematu.

Gość magdallllllenaa
Jak twój" list" uroczyście brzmi :) ... tak .. OFICJALNIE :)

Gość magdallllllenaa
A TAK POZA TYM.. to młodziutki jeszcze jestes, prawda? mysle ze masz z 17 lat, mooooze 18 :) Pozdrawiam (mam racje????) :)