Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohhyeah

czy to moze byc ciaza?????

Polecane posty

Gość ohhyeah

to prawie, ze niemozliwe. ale zrozumcie kobiete ktora odchodzi od zmyslow i nawet na tak irracjonalne mysli sobie pozwala. stosunek byl niecaly tydzien temu. dwa dni temu dostalam okres- ale, wciaz czytam gdzies w necie, ze okres MOZE wystepowac podczas ciazy. do tego bola mnie piersi i jest mi troche niedobrze. jednak- mysle ze podczas stosunku mialam dni nieplodne. odpowiedzcie cos. wiem, ze wielu z was wyda sie to smieszne:P

Gość do autorki wątku
nie jesteś w ciąży!!!!!!!!!

Gość frankaaaaa
To wcale nie jest śmieszne. Ja zaczelam wspołzyc jak mialam 17 lat, blizej 18. I wtedy ciaza bylaby dla mnie tragedia, wiec po pierwszym razie, nie dosc ze bralam pigulki, stosunek byl w prezerwatywie, to jeszcze zazylam POSTINOR. Szok, jak teraz sobie o tym pomysle, to smiac mi sie chce, ale wtedy gdybym zaszla w ciaze, to nie byloby mi do smiechu. Ale Ty na bank nie jestes w ciazy, dla pewnosci mozesz test zrobic. Poza tym zacznij brac pigulki, ja przez kilka lat bralam Diane i bylo super

Gość żałośćć
Jak będziecie ludzie szanować siebie i podmiotowo traktować drugą stronę, to dziecko nie będzie wam spędzać snu z powiek :o Co najwyżej upijecie się soczkiem marchewkowym ze szczęścia :-)

Gość she24
mam to samo, tylko mi juz okres sie skonczyl, dzis wlasciwie, mialam jak zwykle 5 dni ale nadal bola mnie piersi i brzuch tak jak to bywa zwykle przed okresem, tez mi troche niedobrze, wlasciwie odbija mi sie po wszystkim co zjem. Nie wiem tez co myslec... nie robilam jeszcze testu, poczekam jeszcze chwile... poczekaj chociaz do konca okresu, nie schizuj! a moze obie sie nakrecamy a moze jest ok, tz jeszcze bez dzidziusia

Gość ohhyeah
poczekam i zrobie test. mimo ze stosunek byl w prezerwatywie i w dni raczej na 99% nieplodne. ale nigdy nic nie wiadomo:( dla mnie w tym momencie mojego zycia to tez byloby straszne...

Gość ohhyeah
up