Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kickboxerka

dziwny okres

Polecane posty

Gość kickboxerka

cześć wam.a co mogłybyście mi powiedzieć na taki temat rzecz dzieje sie już czwarty miesiac za pierwszym razem okres zaczął sie jakby \"od tyłu\" tzn pierwsze dwa dni słabe plamienia prawie tak jak śluz lecz to wyglądało tak jakby w tym mój organizm wyrzucał z siebie jakieś resztki czyli tak jak końcówka.w drugim miesiącu tak samo w trezcim tez lecz tym razem czekałam na ten okres ok 14 dni i podczas \"oczekiwań\" siedziałam z kumpelą w chacie i nagle dopadł mnie taki straszny ból podbrzusza taego sie nie da do niczego porównać!!! niewiem tak jakbym miala zaraz cos urodzic :-) nie mogłam wogole sie ruszac,jak musialam wstac i isc np do ubikacji to poruszalam sie jak moja kumpela ktora byla po cesarce po znieczulaniu od pasa w dol,bole zmniejszyly sie rano nastepnego dnia a ustapily dopiero wieczorem.jeszcze nigdy takiego bolu nie czulam i nikomu tego nie zycze.teraz poraz czwarty okres zaczal sie jakby \"od konca\" z tym ze juz normalnie z terminem. myslicie ze to jest normalne?

wiesz co, ja tez nieraz tak mam, że raz okres zaczyna sie takim plamieniem, ktore wyglada jak końcówka, a znowu innym razem pierwszego dnia mam normalne krwawienie. Co do bólu brzucha podczas okresu to tez jest róznie, raz boli bardziej, raz mniej. Niepokojący jest fakt, że ci sie spóznił az 14 dni. Czy zwykle masz regularne cykle i tylko raz sie tak zdarzylo, ze sie tyle spóźnił?

Gość kickboxerka
dzieki,ze napisalas.normalnie mam prawie zawsze reguralnie,czasem moze roznica 1 lub 2 dni.z tym ze te bole nie byly w trakcie okresu

Gość ptysia6543290
hmmm... a jestes pewna, ze nie jestes w ciąży?

Gość kickboxerka
niewiem testow nie robilam bo nic na to nie wskazywalo i nie wskazuje zebym miala byc w ciazy. nie mowie bo wzielam to pod uwage. niewiem moze to stres ? ale te bole!!! to jest najbardziej przerazajace

Gość A te bóle
wcale nie musiały mieć związku z okresem. Może to był wyrostek lub pęcherz?

Gość A te bóle
To mógłby byc również atak nerki

Gość kickboxerka
no raczej nie bo to byl typowy bol podbrzusza okolice macicy

Gość kickboxerka
szukam odpowiedzi w necie bo siedze za granica i niezbyt chce mi sie isc do lekarza tutaj wszysttko lecza tylko paracetamolem albo w najgorszym przypadku penicylina i nie jest tak jak u nas ze idziesz do przychodni i dostajesz skierowanie oni tu wogole sie nie znaja na niczym tylko na na prawde ciezkich przypadkach albo zaplacisz za prywatna wizyte niewiadomo ile kasy a jeszce jak sie zapytasz kogos z otoczenia gdzie jest taki i taki lekarz to nikt nic niewie