Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

na 100% to wiadomo z artro o ile ci ją dobrze zrobią :P ja ze swojej pamiętam takie białe wiszące strzępy, które potem tak sobie pływały w tej wodzie :) myślałam że tak właśnie wygląda chondro, ale się myliłam heheh

prawda jest taka że oni mi nawet tej chrząstki nie dotknęli, bo wprowadzili tylko układ optyczny, więc nie do końca ufam temu co mówią :P i nie chcą mi dać kasety heheh :P

Białe wiszące strzępy to wygląda jak chondro i to co najmniej w III st. A co to było wg lekarza?

nie powiedział mi, w ogóle jak ja wracam do tematu artro to on jakoś tak niechętnie się odzywa heheh :P

Gość Pablo1988
Heyah! Nie wiem czy moge sie tak wtracic bo wiem ze forum ma inna tematyke ale przez totalny przypadek na nie wpadlem. od razu pzrejde do sedna i jesli pomozecie to bede wdzieczny jesli nie zrozumie chodzi mi o jak anjlepszego lekarza sportowego. Cena nie gra roli odleglosc tez nie choc jestem ze slaska i te rejony bylyby najlepsze malopolska tez mile widziana. Problem dotyczy kolana po urazie na treningu z gory dziekuje pawel

Nie powiedział? Widzę, że nic nie wiesz:D Co ci zrobili, wykryli itp.

ja sie wyklócałam o opis, bo to co mam na karcie informacyjnej nic nie mówi, to powiedział, ze jak niczego nie usuwają to nie muszą pisać :P

powiedziałam mu kiedyś, że poddałam się najbardziej inwazyjnemu ze wszystkich badań i nie wiem dokładnie nic :P

Gość Pablo1988
thx megusia_22!! a czy ktos z was korzystal z ich uslug? jakie sa ceny? i ogolnie wrazenia

byłam ostatnio w Krakowie. Pierwsza wizyta kosztuje 150 zł, w cene wliczone jest usg :) lekarz, u którego byłam bardzo miły i kompetentny, tak że jestem naprawde zadowolona :)

Do gościa, Z tego co słyszałam po doświadczeniu innych, na Śląsku dwa najlepsze ośrodki to klinika św Łukasza w Bielsku i Sport Klinika w Żorach. Tu masz linka do pierwszej http://www.lukasza.pl a o drugiej więcej ci powie Sandra, jak wróci. Megusia, czyli wg twojego lekarza, teoretycznie mogli podczas artro stwierdzić u ciebie chondro, ale skoro nic z tym nie ruszali, to w rozpoznaniu nawet o tym nie wspomnieli, tak????

Z tego wynika, że tak hehe Ostatnio (jak już wspomnałam) powiedział, że nie było dziur, tylko, że dla mnie dziury to są przy IV st. :P nie mam już siły z nim dyskutować, a wypis jest beznadziejny, co potwierdził lekarz z Krakowa :P

Moj wypis tez jest beznadziejny i z bledami :D I jeden lekarz jak widzial wypis to powiedzial ze jest bardzo niedokladny :P

jeśli kiedykolwiek będe musiała poddać się jeszcze raz artroskopii to chyba ją sobie zasponsoruje, może będzie mniej problemów :P

Hehe :) a ja mam pytanie do Ciebie... co to jest ta fala uderzeniowa co na tamtym forum pisalas ??

ahaa... a czym sie roznia takie fale od zwyklych ultradzwiekow, oprocz duzej czestotliwosci :D

chodzi właśnie o tę częstotliwość, to jest tzw. terapia szokowa, poczytaj sobie w necie, wpisujac ESWT :) natomiast nie wiem czy to pomaga na chondro, nie doczytałam się tam takiej informacji :P

Zwykłe ultradzwięki chyba nikomu nie pomogły. Kacha, jak tam dziś funkcjonujesz? Megusia, szkoda urody na frustrację:D Też idę zaglądnąć na stare śmieci.

na starych śmieciach trwa licytacja kto ma gorzej heheh albo przynajmniej ja odnosze takie wrażenie :P