Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

nie podaje się go dzieciom poniżej 15 roku życia, więc teoretycznie już byś mogła, ale lepiej nie hehe ;)

tego nie miałam, miałam: dicloberl, piroxicam, naproxen, dicloratio, diclac, aspicam, flamexin, aglan, aulin i ketonal forte (niekóre więcej niż jeden raz)

Wprawdzie zastosowanie jest do poważnych schorzeń, no ale za to działa prawie cuda. Ja raz wzięłam.

zazwyczaj nie biore żadnych leków, tylko teraz musze przez kregosłup, bo nie chce zeby mi znowu zdrętwiał pośladekheheh

Rantudil: Zalecany: przy chorobie zwyrodnieniowej, reumatoidalnym zapaleniu stawów, zesztywniającym zapaleniu stawów kręgosłupa, bólach związanych ze zmianami zwyrodnieniowymi w stawach, bólach pourazowych ze stanem zapalnym i obrzękiem, bólach pooperacyjnych, ostrych napadach dny moczanowej. Działanie: przeciwbólowe, przeciwgorączkowe, przeciwzapalne, skuteczny zwłaszcza w bólach i zapaleniach towarzyszących chorobie zwyrodnieniowej stawów; hamuje także zlepianie się płytek krwi.

No ale eksperymentalnie możesz spróbować:) A jak łokieć? Dawno o nim nie pisałaś?

boli jak zawsze, nawet jak się nafaszeruje lekami :/ ale ostatnio już nie ćwiczyłam z ciężarkami :)

tak, tylko nie wiem czy powinnam iść, bo kręgosłup nie jest jeszcze w zadowalającej formie :/ ale z drugiej strony mi szkoda, bo w przyszłym tygodniu też nie moge iść :(

60 minut. no nie wiem czy tak bardzo lubie mój kręgosłup hehe :P musze sie chyba w końcu zebrać i zrobić rtg, bo odkładam to już 2 lata :/

Musisz go lubieć żeby potem nie był jeszcze gorszym kompanem:P Koniecznie musisz zrobić. Ehh moje kolana szkoda gadać chociaż na chwilę obecną jakby przeszło. pisałam wcześniej co i jak:P

nie robiłam jeszcze odcinka L-S, mam C, Th i stawy krzyżowo-biodrowe. kiedyś nawet ortopeda chciał, żebym zrobiła to rtg, ale odmówiłam, bo zrobiłam wtedy już zbyt dużo innych fotek ;)

Wiesz, też o tym pomyslałam bo ostatnio z tą pogodą to fatalnie jest... Z drugiej strony jeszcze pomyślałam że a właściwie zauważyłam że jak tak strzelam stawami okropnie przed okresem:/ No i teraz się nakłada jedno z drugim i może przez to....

Julcia, no chyba trochę dziwne. Różne ma się dolegliwości przed okresem, ale o strzelaniu w stawach jeszcze nie słyszałam:) Megusia, trochę tych fot masz. ja tylko kolana.

hehe no mnie właście strzela wszystko znacznie bardziej niż normalnie, kolana latają itp. no i przy zmianie pogody czasami się zdarzało ale to był taki znośny ból a dzisiaj szkoda gadać:/

będę chyba jeszcze musiała zrobić rtg łokcia, bo jest potrzebne do rezonansu (przynajmniej do kolana sobie życzyli), kurcze nie chce zaczynać nowej serii... :/

wczoraj byłam i jade w czwartek bo mam kolosa z inglisza :/ to już prawie średnia miesięczna hehehe :P