Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Moje styczniowe kolano dobrze czasem troche boli ale jest na prawde ok, czuje poprawe, teraz wgl to kolano nie strzela tzn. rzepka nie podskakuje na prawdę jest dobrze. A dzisiaj dwa miesiące mijają :P a to listopadowe boli ciagle. :/ i to miejsce co mnie bolalo wczesniej przed operacja nadal mnie boli tylko tak jakby troszeczke inaczej. ale boli nadal :/

wg mnie to wina braku rehabilitacji, bo z taką nogą trzeba dużo pracować, zwłaszcza manualnie.

Tak sadzisz? ale chyba drugie kolano tez powinno mnie bolec, tzn. chodzi mi o to styczniowe, a w listopadowym po prostu jakby mi ta operacja nie pomogla... :/

Ja bym mimo wszystko odwiedziła fizjo, niech oceni ruchomość rzepki, zrobi mobilizacje itp., to że w jednym jest ok bez rehabilitacji nie znaczy że rehabilitacja nie jest potrzebna. Mój orto twierdzi, że to podstawa, chyba że chce sie mieć nawrotowa boczne przyparcie z przykurczem troczka :/

Nie, nawet nie widziałam sie jeszcze z lekarzem. Zresztą w tym roku niestety na pewno nie moge sie zoperować, a myśle że im dłużej to będę odkładać tym trudniej mi będzie się zdecydować :/

No porażka... :/ Byłam dziś u ortopedy i powinnam zoperować to kolano jak najszybciej, im dłużej będę zwlekać tym większe zmiany zwyrodnieniowe mnie czekają. A ja po prostu nie mogę tego zrobić pewnie przez najbliższy rok :( Musiałam się wyżalić ;)

Uhhh. Megusia a naprawdę nie da się nic zrobić, żebyś mogła sie zoperować? kompletnie nic? A wyżalaj się, wyżalaj:)

Nie bardzo, najbiższy możliwy moim zdaniem termin to koniec listopada/grudzień i to przy odrobinie szczęścia, a jak nie to dopiero przyszły rok :/

Służbowo?;> Chyba mam problem. Przed chwilą jakoś tak ruszyłam głową i poczułam jak mi cos w szyi strzyka, chrupie nie wiem jak to w ogóle nazwać. Nawet to słyszałam. Teraz strasznie mnie boli cała prawa strona szyi. Ruchy glową mam bardzo ograniczone. Teraz w zasadzie leże, nie ruszam się zbytnio a dalej mnie boli:/