Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfeta88

KPA P

Polecane posty

Julcia, bez obaw:) Megusia, przynajmniej rozpoczęłyśmy nową stronę.:D

A no moje kolana tak sobie. Probowalam sie dostac do fizjoterapeuty ale wszedzie mowia zebym w takim przypadku poszla do ortopedy bo jestem po operacji. wiec czekam do 12 maja. A co u Was?

A ja się rehabilituje od nowa i końca nie widać... Ale stwierdzam, że jak przetrzymam tę rahabilitacje, to ta po operacji nie może być gorsza heheh

heh. ;D w sumie trzeba być dobrej myśli :) a wytrzymasz na pewno i rehabilitacje i operacje :)

Na razie to dla mnie odległa perspektywa i jakoś nie staram się jej przyspieszyć ;) A rehab boli jak diabli, ale na szczęście chodze tylko raz w tygodniu, więc jakoś wytrzymuje hehe

Musze się pochwalić moją nową "zdobyczą" - zapaleniem kaletki krętarza ;) Jestem normalnie nie do pobicia na tym polu heheh

Gość życzliwa pomarńczkaa
megusia tobie to przydałaby się wizyta ale u psychiatry ty zyć bez chorob nie mozesz normalnie im wiecej masz chorob to zdaje mi sie jestes szczesliwsza nie dziwie sie ze temat zamarl bo zadna juz nie chce sluchac twojego gledzenia i robienia z siebie ofiary jedyne co ciekawe w twojej osobie to chyba twoje choroby hehe

Życzliwa Pomarańczko, zajmij się lepiej swoimi sprawami. Jeżeli cokolwiek Ci się tutaj nie podoba to wcale nie musisz tu zaglądać. Temat zostal zalożony został przez jedną z nas DLA NAS, właśnie po to żebyśmy mogly sobie pogadać o problemach. Szkoda, że są ludzie twojego pokroju, którzy nie potrafią zrozumieć, że ludzie faktycznie moga posiadać wiele różnych przypadlości na raz. Może to tylko świadczyć o tym, że sama nie maż żadnych klopotów zdrowotnych, dlatego wypadałoby gdybyś w ogole nie zabierała głosu w tej sprawie.