Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogólnie do d.....

ślub a potem życie

Polecane posty

Gość ogólnie do d.....

z jego rodziną!!!! Weekend - "gdzie jedziemy?---- do teściowej nie jedziemy-------------- to teściowa do nas przyjedzie W tygodniu teściowa ma po drodze z hipermarketu, to pod pretekstem, że zrobiła nam zakupy wpada Wakacje--------- chciałaby gdzieś pojechać, ale najchętniej za nasze pieniążki............. Chcę iść na zabawę, sylwek....... " No nie wiem, bo ja właśnie chciałam iść........." Zostawiasz dzieci, bo masz coś do załatwienia...... :"ale wracajcie szybko..............." Mam dość!!!!!!!!! Chcę wyjechać jak najdalej i niech tam nie będzie talafonów ZŁOTA RYBKO gdzie jesteś?????

Gość ojej888
ale masz problemy kobieto... ciesz sie,ze masz rodzine,inni jej nie maja.Niewdzieczna zozlo.Powinnas byc chociaz jej wdzieczna za to,ze dala Ci swojego syna,a Twojego meza.

Gość ogólnie do d.....
widzę nuuuda jak u mnie.......................

Gość ogólnie do d.....
raczej się go pozbyła, a teraz chciałaby o wszystkim wiedzieć...... sama dzieci podrzucała gdzie się da, a sama nie u mie się wnukami zająć............... a ja kiedy mam się mężem nacieszyć??????? jak będę stara, a jej już nie będzie????????? może mi się znudzić

eeeeetam. faceci sa za mietcy zwlaszcza jesli chodzi o postawienie sie mamusi. wiem cos o tym... mieszkanie za granica jest czasem bezcenne. od poczatku wiedzialam ze chce mieszkac jak najdalej od tesciowej i to byla bardzo sluszna decyzja.