Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko dobrzy

Rekrutuje ludzi do pracy i śmieszą mnie ludzie...

Polecane posty

Gość tylko dobrzy

z wykształceniem humanistycznym 95% przychodzących cv to właśnie ludzie co pokończyli takie śmieszne studia jak Politologia, Europeistyka, Psychologia, itd dajcie sobie siana, z tym wykształceniem to do supermarketu na kasy...

Gość smieszysz mnie prostaku
a Ty ze swoim rekrutujesz ludzi do pracy,tez mi ambitne zajecie.Do tego uwazasz sie za kogos lepszego od innych,inaczej bys tak nie pisal/pisala. Lecz sie;) i wspolczuje rekrutowanym

Gość SSSedzia Dreedddd
powiedzial co wiedzial....ale w sumie ma racje.....konczyc takie kierunki i miec pretensje ze nie ma pracy to troche bezczelne....

pytam po prostu z ciekawości Jakie studia są według Ciebie dobre?

Gość SSSedzia Dreeddddk
jesli do mnie pytanie ...to napewno inzynierskie...humanistow mamy juz zapas na 20 lat...no i druga strona medalu...czy kazdy musi miec studia...wielu na sile studiuje... kumpel dekarz ma teraz na miesiac w Anglii 15 tyś..... nie moze sobie wpisac mgr przed nazwiskiem ale w sumie to bym wolal jego kase niz " prestiż"

Inżynierskie są git. Ale bardziej męskie .... ;) Jaka jest alternatywa dla kobitek?

tylko dobrzy----------->Ty jesteś sam/a śmieszny:D Z takimi tekstami nie tu! Może samemu się pracuje na kasach w hipermarkecie,a tu się chce dowartościować?:O Współczuję:P ♥♪♫

Gość SSSedzia Dreeeddddk
Nie ma czegoś takiego.... chcesz dobrze zarabiać to czas odrzucić stereotypy

Gość
A ja zawsze myslalem,ze mimo wszystko,ktos kto rekrutuje ludzi powinien sie wyrozniac humanizmem.Nie to moze za trudne slowo...chlopskim stosunkiem do czlowieka...

Gość c-hania
To macie kiepski proces rekrutacyjny, bo przede wszystkim bada sie predyspozycje potencjalnego pracownika, a potem patrzy na wyksztalcenie, to wie kazdy profesjonalista HR 🖐️

Gość c-hania
*predyspozycje na dane stanowisko oczywiscie

Gość SSSedzia Dreeedddddk
Wlasnie HR nie dosc ze nie polski wyraz to jeszcze kojarzy mi sie z niewolnictwem....zasoby ludzkie pffff