Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duszka Dobroduszka

Prasowanie skarpet

Polecane posty

w zyciu bym nie wyprasowala skarpetek, ani facetowi, ani sobie, nie wiem z jakiego materialu kupujesz skarpetki, ze sie gniota, bo wiekszosc po zalozeniu na stope naciaga sie i juz sa jak wyprasowane. Poza tym podejrzewam, ze twoj facet juz ma dwie lewe rece, bo po co ma sie wysilac skoro ty jak taki robot zrobisz wszystko za niego. Nie sadzilam, ze ktos w dzisiejszych czasach moze tak skakac kolo faceta.... brak slow

ee tam, Kasia robi sobie jaja śniadaniowe :P \"Wyprasowane skarpety mojego mężczyzny są podstawą mojego wizerunku w oczach świata\" :D :D akurat!

a cio to zelassskoo?? ;P Kasiu ja jestem Twoim calkowitym przeciwienstwem ;P To ja w domu nie robie nic i trzeba mnie zaganiac do sprzatania ;( Gotowac tez nie umiem ;P Teraz mam wakacje to moze troche poopiekuje sie domkiem i moim Kitkiem ale z cala pewnoscie nie bede mu prasowac!!! :D Dala Bozia raczki? No to niech sam sobie prasuje ;)

Ojojoj - ja ma kogoś takiego pod dachem - martwi mnie to bo widzę, że to jakaś fobia - pralka chodzi non stop - nie ma możliwości wyjścia w niewyprasowanych skarpetkach - normalnie obsesja pasowalnicza. Jak sam sobie pranie zrobiłem to było poprawiane bo nie pachniało :O

Gość a po seksie
czym prędzej biegnie do łazienki pod prysznic, bo musi być idealnie czysta i pachnąca:D

Ojjjj kobiet nie dobre jesteście dla swych mężczyzn ! A potem płaczecie, że on ogląda się za innymi albo co gorsza poszuka sobie jakiejs lafiryndy - która będzie skakała wokół niego i nie tylko wyprasuje skarpetki, ale każdego wieczoru wypastuje buty by były gotowe na rano ;) Buty też, owszem pastuję - częsciej jesienią i zimą :) I tak czuję się szczęśliwą kobietą :D

Gość a po seksie
stic przecież ty jesteś kobietą!! masz takiego faceta???? o kur....

a cio to zelassskoo?? ;P Kasiu ja jestem Twoim calkowitym przeciwienstwem ;P To ja w domu nie robie nic i trzeba mnie zaganiac do sprzatania ;( Gotowac tez nie umiem ;P Teraz mam wakacje to moze troche poopiekuje sie domkiem i moim Kitkiem ale z cala pewnoscie nie bede mu prasowac!!! :D Dala Bozia raczki? No to niech sam sobie prasuje ;)

Gość a po seksie
stic przecież ty jesteś kobietą!! masz takiego faceta???? o kur....

Gość PseudonimJakiegoJeszczeNieMa
Uprasuj mu skarpety a później usamaż lody i nalej piwka ze śmietaną...

Gość gość
a wy co ? jak facet przyniesie 3 tysie do domu to tylko czekacie, zeby polowe 'p****bac' ... durne baby, tylko o sobie mysla!

Gość gość
Skarpety? Też coś. Dobrze, jak majtki wyprasuję.

Gość gość
slabizna