Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annalenne

od 20 lat starszy..

Polecane posty

Gość pieczarekk
Ankaaaaaa, wiedzialam!!! Od razu sobie pomyslalam, ze to Wloch! Poczytaj sobie na forach "szczesliwe" historie z wlochami, to moze zmienisz zdanie....

Gość testimonial girl
teraz to on taki powazny ci sie wydaje a za x lat ty bedziesz kobieta w pelni zycia i bedziesz chciala pojezdzic, pozwiedzac, bawic sie a on bedzie starym dziadkiem ktoremu przed snem bedzie trzeba viagre podawac. i tyle bedziesz miala z wielce dojrzalego mezczyzny

Gość pieczarekk
ksjj, zgadzam sie, a najgorsze jest to, ze wlasnie takie k..... robia Polkom zla opinia za granica. We Wloszech Polaca to synonim prostytuki zza wschodniej granicy, a Wlosi jezdza na weekendy do Krakowa, bo wiadomo, ze u nas sa latwe dziewczynki.

jutro przyjezdza moja siostra, nie wiem czy mam jej o tym powiedziec. Jak na to zareaguje. My sie znamy naprawde krotko, tzn spotykamy sie jakos od tygodnia a naprawde slysze co chwile o pieknej przyszlosci itd... i widze to w jego oczach... dzis wyskoczyl nawet ze sie pobierzemy, bo ladna data .. i podejrzawam ze zrobilby to

Gość monix1234
20-22 lata roznicy to duzo, ja powaznie zastanawialam sie na 11 czy to nie za duzo i nadal sie zastanawiam......ale nie mam takich problemów czy obaw co powiedza znajomi czy rodzice( bo rodzice juz go widzieli)bo ja to zaakceptowałam ze jest poprostu starszy ode mnie. teraz tej roznicy nie odczuwam tylko tez sie boje o przyszłosć jak to bedzie.

Gość pieczarekk
* zlą opinię

Gość ksjsjss
spotykalabys sie z nim gdyby byl biadakiem i sprzatal ulice ?? i jezdzil rowerem a nie eleganckim samochodem hahaha WATPIE

Gość testimonial girl
My sie znamy naprawde krotko, tzn spotykamy sie jakos od tygodnia a naprawde slysze co chwile o pieknej przyszlosci itd... hehe typowa gadka wlochow. po tygodniu znajomosci gadaja tak kazdej by zaciagnac do lozka. jejku jakie wy glupie jestescie dziewczyny ze sie dajecie nabierac na tak glupkowate teksty.

Gość Aaanka 20
Jeśli Twoja siostra jest mądra i jest w stanie Ci doradzić To powiedz jej o tym! Ona popatrzy na to z innej 'siostrzanej' strony, przecież ona chce dla Ciebie jak najlepiej... No i musisz mieć do niej całkowite zaufanie że nikomu o tym nie powie. Też chciałabym o tym komuś powiedzieć... ale za bardzo sie boje...

Gość testimonial girl
w jakiej sytuacji? puscic sie z dziadkiem za pare euro czy nie - o to twoj problem stulecia

Gość pieczarekk
Wlosi sobie w pracy opowiadaja, kto jaka Polke przelecial i smieja sie, ze wystarczy, ze powiedza z maslanymi oczami jakis plytki tekscik romantyczny, a Polki juz sikaja z radosci i wskakuja im do lozka.

Gość testimonial girl
a dlaczego nie umowisz sie z jakims biednym 40- pare latkiem, bo co a biedny, za malo przystojny, zamiast eleganckiego samochodu jezdzi jakims starym zardzewiakiem. A takim gosciem z nowa fura to przed kolezankami mozna sie pochwalic. Latwo gadac ze nie interesuje cie jego kasa ale z biedakiem w tym samym wieku co on w zyciu bys nie umowila. Facet roztacza ci uroki cudnej przyszlosci by cie do lozka zwabic. zastanawialas sie dlaczego nie jest z jakas kobita w jego wieku? bo to jakis emocjonalny popapraniec i tylko na takiej mlodej pannie moze wywrzec wielkie wrazenie swoja "dojrzaloscia". Wszystkie normalne w jego wieku pewnie omijaja go z daleka.

Gość Aaanka 20
Na jaką kase? Przecież to jeśli facet zapłaci za kino i popcorn w kinie albo jeśli postawi drinka to już znaczy że lece na jego kase? Przecież On mi nie kupuje diamentowych kolczyków i willi z basenem! A to że ma pieniądze to dzięki temu że jest wykształcony i miał 22 lata więcej czasu żeby sie czegoś dorobić...

Gość pieczarekk
Wbij sobie do tego lba, ze facet chce cie zaciagnac do lozka! Czujesz sie przez bardziej dowartosciowana? ze jakis dziadek w wieku twojego taty chce cie przeleciec? Zrozum wreszcie, ze te piekne kwieciste gadki to oni maja we krwi(ogolnie faceci za granica). Zastanow sie czy bedziesz sie sama szanowac jak sie puscisz ze staruszkiem. Bo to ze ludzie wezma cie za ku.r.we to masz jak w banku.

Gość ksjsjss
BOZE JAKA Z CIEBIE GLUPIA KOZA, AZ ZAL DU POE SL=CISKA nie chodzi o bilety do kina i lody! chodzi o to ze on ma pieniadze, dobre auto = dobra przyszlosc nie bedziesz musiala sie przepracowywac a on bedzie ci dawal kase chodzi o przyszlosc nie mowimy ze ci kupuje diamenty eh szkoda gadac za glupia jestes i za mloda zeby to zrozumiec

Gość testimonial girl
A to że ma pieniądze to dzięki temu że jest wykształcony i miał 22 lata więcej czasu żeby sie czegoś dorobić... -- a ty mozesz udawac przed innymi i przed sama sobie ze polecialas jak to sie mowi na jego "bogate wnetrze". tylko zastanawiam sie dlaczego wszystkie dziewczyny co wiaza sie ze starszymi wiaza sie wlasnie z tymi zamoznymi. jakos czterdziestoltni facet jezdzacy starszym rocznikiem auta i ledwo wiazacy koniec z koncem juz sie nie wydaje taki fascynujacy, czyzby mial za malo bgate wnetrze czy moze za malo wypchany portfel?

Gość MAŁA MISIAA
Moj maz jest starszy ode mnie dokladnie 20lat i nie wyobrazam sobie innego partnera przy sobie.Liczy sie milosc a wiek zwykle przeszkadza tylko osobom trzecim.Nie zrozumie tego nikt kto w takim zwiazku nie byl:)

Gość Aaanka 20
Nie jestem głupią kozą! Ok ma pieniądze ma dobre auto ale w przecież nic nie jest pewne! Może jutro straci prace i nie będzie już tej 'wyśnionej przyszłości' Pozatym jego kasa nie jest mi do niczego potrzebna! Mam swoją kase i potrafie zadbać o samą siebie! chodzi konkrtnie o Niego! i o to że jest starszy... a kasa rzecz nabyta... annalenne masz gg ?

tak mam gg, ale nie chce tu podawac, pogadajmy na czacie, czateria, pokoj 20 latki nik annalenne

Gość Są gusta i gusteczki...
annnlane---> Witam ;)

Gość Aaanka 20
Byłam na czacie pisałam do Ciebie! Nic nie odpisywałaś a potem mnie rozłączyło... Pogadamy następnym razem bo w sumie musze iść zrobić z siebie człowieka na wieczór :) Pozdrawiam i życze miłego wieczoru :) Widzisz sie dzisiaj z tym swoim? Bo ja z moim niestety nie...

Gość florence3
Wstyd mi za takie polki-kurewki. Potem porzadne dziewczyny jada za granice i traktuje je sie z gory przez takie szmatlawce...

Gość Są gusta i gusteczki...
annalene---Powodzenia. Ja niestety sie nie wiedz :(...

Gość Aaanka 20
annalenne => i co widziałaś sie z nim wczoraj? Jak było?