Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdam

nie moge zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość gwiazdam

od ponad pol roku staramy sie o dziecko ale nic z tego slyszalam ze luteina 50 pomaga zajsc w ciaze czy to prawda jesli tak to jak sie ja powinno stosowac i czy jest to lek na recepte mam ten lek w domu ale to juz dawno mi ginekolog przepisal na wywoalnie miesiaczki i niepamietam czy on jest na recepte czy nie prosze o szybkom odp. jesli to mozliwe dziekuje i pozdrawiam

ja starałam się rok. lekarz przepisał mi duphaston od 15 dnia syklu do 25. ten lek jest na receptę ale radziłabym najpierw zrobic badania na hormony odpowiedzialne za cykl..

Cześć:-} My staraliśmy sie 1,5 roku o fasolkę brałam clostinbegyt, duphaston, pregnyl {zastrzyk}, miałam monitorowana owulacje i nic, zabieg HSG sprawdzana drozność jajowodów i cała reszte badań i nadal nic ....., pożniej zachorował mój brat -bardzo ciężko zreszta bo na białaczke ostra i przez 3 miesiące jego choroby zajęte moje mysli były jego zdrowiem i wogóle nie myslałam juz o dziecku przełozyłam to na drugi plan i szczescie w nieszcesciu samo przyszło jestem w 2 miesiacu ciąży :-} a brat zdrowieje i ma sie ku lepszemu:-} pozdrawiam goraco

Gość bulka na sniadanie
Aleksandra to jesli chcialescie fasolke to dlaczego nie poszliście do warzywniaka??

Aleksandra, jak najmniej dolegliwości w ciąży, bezbolesnego porodu i gorące pozdrowienia dla brata :-)

Gość Olllaaaaa
luteina to progesteron. jest na recepte, bo to sa hormony. Pomaga zajsc w ciaze jak teos ma problemy z progesteronem. Nie ma sensu jej brac tak sobie. Zrob badanie krwi na poziom progesteronu 7 dnia po owu.