Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stara szafa kuchenna

Najlepsza dieta 1000kcal. Nigdy nie jestem głodna!

Polecane posty

Kobiety, jeżeli Twoja dieta nie przekracza dziennie 1000- 1200kcal to w ciągu tygodnia prawie bezboleśnie można zgubić 1kg!!! :-D Dla mnie rewelacja bo wtedy małe jest prawdopodobieństwo jojo :-) Po co się katować głodówką lub dietą kopenhaską?:-(

Gość ale co rozbudził
1000-1200 to dobra dieta :) byle nie mniej i nie wiecej :)

Gość e taaaaaam
dla mnie to za mało ;)

Gość ale co rozbudził
aha, oczywiscie jesli w gre wchodza tez intensywne cwiczenia to trzeba odpowiednio zwiekszyc dawke :)

Gość sweet_19
ja od jutra zaczynam dietke 800kcal az dojde do 1000kcal :) tez uwazam ze to najlepsza dieta na dluzsza mete:D pozdrawiam

Kobiety w mojej diecie jest też miejsce na małe szaleństwa...np: kostka gorzkiej czekolady :-) Generalnie unikanie chleba białego, makaronów, ziemniaków z sosem. Za to ciemne pieczywo, chudy nabiał i jajka, kurczak i chuda wędlina, warzywa i owoce ( w umiarze) :-D Sporo wody mineralnej:-) Polecam:-D :-D Chudne \"prawie\" bezboleśnie ;-)

Gość to nie dla mnieee
Ja nie mogłam wytrzymać na tej diecie, a podchodziłam do niej 5 x. Najdłużej wytrzymałam tydzień.

Stara szafa- popieram - ja całkowicie wyeliminowałam pieczywo :) Grzeszę od czasu do czasu np kebabem ale tylko mięsko + surówka.

Gość pytam sobie ja
szafa, a ćwiczysz przy tym?

to nie dla mnie..... a może tylko niewłaściwie dibierałaś swoje posiłki? Osobiście jadam 5-6 razy dziennie w małych ilościach. :-) Przed każdym posiłkiem wypijam szklankę wody mineralnej (na ok 20 minut cześniej). Oczywiście nie powiem, że niemam czasem sytuacji kryzysowej;-) ale...radzę sobie śliwkami suszonymi ( 4-6 szt) :-) Przeczytałam gdzieś, że to doskonały ratunek w takich momentach kryzysu :-) A dodatkowo pomaga to też na wypróżnianie się. Julita....tak tak czasem można zrobic sobie małe odstepstwo :-) :-)

pytam sobie ja....tak ćwicze, ale nie tak bardzo intensywnie (max 30 mni dzinnie) :-) Jak to mówią jakakolwiek forma ruchu jest lepsza niż żadna:-) NIe korzystam też z wondy, a 2-3 przystanki autobusowe...idę na nogach :-D :-) Niby nic a jednak:-)

Ćwiczę czasem - stepper i gram w badmintona. Chodziłam na siłownię ale niestety teraz czasu brak :(

Gość no wlasnie to jest ok. 1kg/msc
a to jest bardzo, ale to bardzo malo jak dla mnie, polecam diete 500 kcal:D

Gość pomylka
1kg/tydz. wiec sorki :)

Gość do autorki....
dajcie jadłospis tygodniowy diety 1000 kcal

Gość możecie to zrobic
podajcie menu tej diety 1000 kalorii

Gość sisi.
ale przeciez tych jadlosposow jest w internecie na peczki :) ! pozatym nie musisz jesc czegos co jedza inni - liczysz poprostu kcal!

Dziewczyny ja nie trzymam się ustalonej jakiejś tam diety spisanej na kartce:-) Kiedys ktos tu na forum podał linka do super dla mnie stronki gdzie można prowadzić taki dziennik spożytych kalorii i tam sobie kalkuluję co i ile moge zjeść:-) http://www.grubasy.pl/ To plan na dziś:-) (nie przepadam z mięsem, za to uwielbiam ryby i... sery \"pod każdą postacią\";-)) Ś- I. 1 kromla chleba ciemnego+ margaryna( bardzo cienko posmarowana) + 1 plasterek żótego serka light + plaser pomidora +kawa (nie umiem sobie odmówić;-) ) Ś- II. 1 kromka chleba ciemnego + serek wiejski ze szczypiorkiem (ilość tylko do posmarowania chleba a nie całe pudełko!) + plaser pomidora O: 2 kawałki morszczuka smażonego w panierce +surówka (duża porcja zieleninki) P: Kefir 0% tłuszczu (400ml) +jabłko + 10 migdałów + 3 śliwki suszone + 3 morele suszone K: biały chudy ser (100g) +pomidor+czerwona papryka+cebulka

tak DIETA 1000CAL-1200CAL, to niby dieta a raczej zmiana stylu zyciaNA ZAWSZE, co z tego ze przez poł roku czy dłuzej stosujesz diete liczysz calorie cwiczysz jak potem wracasz do nawyków i kg przybywa, nie na tym rzecz polega...ale zmienic NA ZAWSZE STYL ODZYWIANIA.... stosuje diete 1000 cal (+,-) pól roku schudłam 10kg, ale i cwicze 2-3 razy w tyg, skakanka 700skokow, hula hop 700 obrotów brzuszki 60 zwykłe i 400 na bok--talia, troche callanetics, i guma...w sumie godzina wefekty super ciało wyporotowane lekko umiesnione, brzuch płaski, piekna takia, powanie mam 26 ale nigdy nie miałam tak jedrnego ciała chyba w szkole sredniej 10 lat temu jak biegałam.... polecam

Gość dara dawaj menu

wpisz w gogle dieta, lub dieta 1000cal, to ci wyskoczą menu troche samodzielnosci

Dara ....tak 1000-1200kcal to wstęp do zdrowego odżywiania na zawsze! Każdy z nas ma tzw podstawową przemiane materii i podstawowe zapotrzebowanie na kcal. Ja mam na poziomie 1400kcal na dzień. Zatem jeżeli jestem teraz na 1000-1200 kcal to potem po diecie wiem, że nie moge wyjść z odżywianiem ponad te 1400kcal.:-) Teraz różnica spożytych kcal jest na poziomie 200-400kcal.:-) Do tego więcej ruchu i....prawie bezboleśnie mamy powrót do ładnej figury i zdrowego wyglądu:-) Ale jak ktoś je 500kcal lub mniej albo wręcz głoduje i potem wróci nawet do tych 1400kcal to...pojawi sie jojo!!! Organizm zacznie nadrabiać ogromne niedobory pokarmowe!

Gość dara ale toksyczna jestes
nie poznaję Cię:o

:classic_cool: 1000 cal i zrzucasz szybko kilosy. To dobra dieta, też stosuję. Kupuję żywność niskokaloryczną i kontroluję się, bo inaczej kilosy wracają. :classic_cool:

no tak sa w necie rozne menu diety 1000cal, skad moge wiedziec co libisz czego nie znosisz, ja np nie zjem czerwonego miesa, kalafiora brokułow, ciemnego chleba, ciemny chleb ma wiecej kalorii od takiej kajzerki ale jedza go osoby odchudzajace sie bo wpływa dobrze na przemiane matrii i daje uczucie sytosci ja tam wole białe pieczywo. jest wiele gotowych menu pod hasłem dieta 1000cal wystarczy poszukac i wybrac cos dla siebie....

Gość *Majra*
ja od jutra tez na tej diecie bede... ulozylam sobie sama menu na 3 dni narazie i codziennie bede dokladac tak na kolejne 3 dni a poznije sobie wybierac .... sama stwarzam sobie swoja dietke ale nie bede przekraczac 1000 kcal.... wole miec wwszystko napisane zeby przestrzegac i wtedy bardziej sie pilnuje... ta dieta uczy takiego komponowania posilkow zeby bylo roznorodnie niskokalorycznie i zdrowo i dlatego dzieki niej mozna zmienic nawyki zywieniowe na zawsze:)

Gość no własnie
Ja tez muszę miec wszystko rozpisane,więc może ktos podzieli się gotowym menu 1000 kcal ?