Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stara szafa kuchenna

Najlepsza dieta 1000kcal. Nigdy nie jestem głodna!

Polecane posty

Gość no własnie
szafeczko dziękuje:)

Polecam się na przyszłość:-) Bo cała zabawa polega na tym, aby samemu ułożyć sobie fajny jadłospis (smaczny ale małokaloryczny). Na podanej stronce po zarejestrowaniu masz swoje konto i....układasz sobie dietkę na dany dzień:-) Podane są ilości produktów i ich kaloryczność. Kalkulator podliczy Ci dzienny bilns :-) Można tu notowac swoją wage i...ilość pokonanych kcal :-) Pllecam:-D Osobiście nie lubie gotowy diet juz tam gdzieś spisanych przez kogoś bo..można dbrać swoje własne menu wg upodobań i tez zmieścić sie w limicie kcal:-) Tu nie chodzi o to aby się katować!!!!

Gość no własnie
masz rację Szafeczko,wielkie dzięki ;] pzdr

Gość do kuchennej j szafy
na tej stronie www.grubasy.pl gdzie mam wejsc zeby sobie sporzadzic diete, pokierujw punktach bo sie pogubiłam

Gość sweet_19
JA OD DZIS zaczynam dietke 1000kcal :)) jest to najlepsza z mozliwych diet! zjdlam o 9 sniadanie --- lyzka platkow owsianych+otrebow zalane woda. Do tego troche mleka i troche platkow nestle fitness z jogurtem. Ok 250kcal :)

Moim zdaniem tez ta dietka jest najlepsza:) bo przeciez przez cale zycie nie bedziesz leciala na dietce kopenhadzkiej czy co...a tu mozesz sobie \"praktycznie \" na wszystko pozwolic ale w malutkich ilosciach i tak zeby nie przekroczyla ta dietka 1000 kcl:) ja rowniesz polecam dietke rozdzielna czy jakos tak sie nazywala:) tez bardzo dobra:) ale w sumie najwiecej to daja ciwczenia!:)