Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Akademia Ekonomiczna

Nabor w AE Krakow- pomocy!

Polecane posty

Czesc! Czy ktos z was sklada papiery na AE na 2 lub 3 kierunki? Nie wiem czy trzeba placic jednorazowo oplate rekrutacyjna czy na kazdy ze wskazanych kierunkow z osobna?

up

up

Nie no rozbrajają mnie ludzie ... Czy Wy naprawdę nie potraficie czytać ze zrozumieniem regulaminu rekrutacji ??? Oczywiście płaci się wszystko osobno ...

TEz tak myslalam, ale według tego jak jest napisane jesli chodzi o nabor na AE nie jestem pewna-

Umiem czytac

Gość Nie napisali tego bo to ...
logiczne jest ...

no nie wiem. ja dzisiaj bylam z kumpelą i ona płaciła jednorazowo za 3 kierunki. to chyba by jej babka cos powiedziala?! skoro przeglądala dokumenty. a i tak w ogole to nie kupujcie tych ich teczek za 5zl bo w ogole nie trzeba i tak to wsadzają do koszulek.

Dziekuje Ci serdecznie za ta informacje:) Pozdrawiam

my same sie nad tym zastanawialysmy, ale takto podali by raczej osobne nr kont, tak jak jest na UJ, a zresztą nic nam nie powiedzieli, więc raczej raz. A na co skladasz?

Nie mieszaj. Za wszystko osobno w teczkach i ładnie podpisane. Inaczej sie do dupy dostaniesz, a nie na studia. Tam się z takimi tumanami pieprzyć nie będą, a chętnych na studia jest aż do zesrania...

Nie wiem, jak to mozliwe ze niektorym tak latwo przychodzi obrazanie innych... nie ma glupich pytan- sa tylko niemadre odpowiedzi -----------Skladam na europeistyke i towaroznawstwo:)

Jesli nic Wam nie powiedzieli to na pewno jest w porzadku- inaczej odeslaliby Was i kazali poprawiac

Czy ty skladales na AE? przeciez jak rejstrowales się to w tym calym pliku do druku info o 3 kierunkach, bylo na jednej stronie; mowię, ze pewna nie jestem ,ale przeciez dzisiaj bylam z nią! a ona na 100% placila tylko raz (dokladnie nie wiem jak jest w regulaminie bo i po co mialabym to czytac jak ja tam nie skladam) chyba, ze jak ta idiotka nie przeczytala, ze trzeba 3 razy:O

przed chwilą weszlam na forum AE i oto co znalazlam \'fakara napisał/a: Ja chciałabym, żeby mi ktoś wyjaśnił jeden problem. Czy jeżeli zamierzam próbować się dostać na kilka kierunków, to na każdy z osobna muszę płacić to 85 zł? startujesz maksymalnie na 3 kierunki i za nie placisz 85zl \' kurde ale straszycie ludzi:O juz mialam do kumpeli dzwonic:O

To wszystko zalezy czy skladasz dokumenty na 3 kierunki czy chodzi Ci o kierunki alternatywne ktore wybiera sie w formularzu. Pewnie o alternatywne wtedy placisz raz. p.s. przynajmniej za moich czasow tak bylo:P

Gość Akademia E
I co teraz? Nie dziala strona AE :/ Jak my sprawdzimy wyniki?

Gość Sueziiif
ja tez nie wiem co robic, tym bardziej ze nie mam jak przyjechac do krakowa :(