Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość closeret

Dlaczego chlopak o wzroscie 175 nie ma szans na dziewczyne?

Polecane posty

Gość closeret

Moze mi to ktos wytlumaczy

e głupoty gadasz tak jakby o dwzrostu wszystko zalezało

Gość a pracay jest teraz
bo jak dziewczxyna ma np. 175 cm wzrostu i lubie buty na obcasach to bedzie sie z nim czula nieswojo :(

Gość PERGAMIN
ale dlaczego nie ma szans.. jakos nie za bardzo rozumiem?

Gość a pracay jest teraz
ale szanse ma ;)

Gość ROSALINDA PACZEKO
troche malo 175cm dla faceta, ale bez przesady. pewnie co innego im się nie podoba :)

Stanczyk przeciez Ty masz 169cm:P Chyba ze urosles ostatnio:P

liczy sie calosc czlowieka wyglad estyka zachowanie sposób poruszania a nie wzrost w cm cżłowieku co z tego że facet ma 190 jest zaniedbany brudny smierdzący nie ma nic do powiedzenia i co myslisz ze tylko dlatego że ma 190 ma pelno dizewczyn doookoła? człoweku zejdź na ziemie

Gość kreda
podpisuje sie pod powyzszym... dla kobiety wazne jest poczucie bezpieczenstwa i sposob jej traktowania ... a nie jakis tam wzrost ;-)

Gość kreda
ale co byscie zrobili jakbyscie mieli karła na plecach :) ;-) :)

A ja wlasnie pokochalam takiego niskiego faceta i jakos nie jest mi z nim zle i nie narzekam:) A ma 172 wzrostu ... i co? jednak taki facet moze znalesc kobietke:P ... fakt, ja mam 160 :D

Gość fgdfgfdgb
jasne że masz szanse Myślisz ze wszystkie dziewczyny mają ponad 175? Wszystkie lubią chodzić w obcasach? Znam kilka udanych zwiazków gdzie znajomi są równego wzrostu. Głowa do góry:)

Gość Kamelia....
Też myślę,że to głupota-zawsze poobali mi się wysocy faceci a teraz jestem z chłopakiem który ma 170cm i dobrze nam razem-jeśli nic sobą nie reprezentujesz to wzrost może być problemem :P

Gość czyżby też
Ja tez kocham takiego niskiego faceta, ale nie jestesmy razem.. bo się zwyczajnie nie znamy :D:D:D

jak ktos sie komus podba i serce mu bije mocno to wzrost sie nie liczy co ty czlowieku myslisz ze w życiu wzrot jest az tak istotny?

Gość czyżby też
Ja tez kocham takiego niskiego faceta, ale nie jestesmy razem.. bo się zwyczajnie nie znamy :D:D:D

Gość czyżby też

Gość przeciez to jest bzdura
facet o wzroscie 175 to nie jest niski facet oczywiscie nie jest tez wysoki, ale jest sredniego wzrostu

Jak czytam takie brednie to mi sie płakac chce - co to za idiotyczna teza - czy na ulicach sa sami faceci po2 m. ? Kto tak strasznie bredzi ? Ludzie sami wprowadzacie sie w kompleksy !!!

Gość jjjjjjjjjjjaaa
175 to nie tak zle, normalnie

Gość 000000
a ja mam faceta co ma 175 i nie uwazam zeby byl za niski :) ja mam 170 :)

myslisz ze my z linijkami chodzimy?:) moj ma cos kolo tego i jakos nigdy nie narzekal......

Nie ma szans... Ale nie dlatego, ze ma 175 wzrostu, czy ile tam... tylko dlatego, ze ma takie glupie problemy i zadaje idiotyczne pytania :P

Gość A kto powiedzial
ze taki ktos nie ma szans? Wiele dziewczyn jest niskich i wcale nie cieszy ich wyjscie z facetem o pol metra wyzszym.Ale tak ogolnie to przeciez wzrost sie nie liczy ej no...Jak kogos pokochasz to akuratnie zwracasz uwage na to,ze jest wyzszy badz nizszy.wiadomoz,e dziewczyna czuje sie najlepiej z chlopakiem jej wzrostu,ale jak pokocha innego to chyba z nim z tego powodu n ie zerwie ze ma o 10 cm wiecej badz mniej niz ona

Gość Ziroczka 21
Dla mnie chlopak 175 jest wysoki, ale mam tylko 165

Twój problem nie leży we wzroście, uczepiłeś się wzrostu, bo tak najwygodniej.Mój ma nieco ponad 170 cm (175 na pewno nie)- czyli w zasadzie tyle co ja. Jak założę obcasy (których - na szczęście - nie lubię), to mogę patrzeć na niego z góry :-)Znam wiele par, w których \"składzie\" kobieta jest równa z facetem czy nawet wyższa. Wzrost jest tak samo istotny jak kolor włosów czy oczu, tzn chciałoby się, żeby... ale niekoniecznie.Sugeruję poszukać problemu w zachowaniu.

Gość moze by tak...
ale na kafe funkcjonuja inne kanony piekna :P

Mój ma 174 :) i nie narzekam bo sama mam 164 :) Więc w sam raz pasujemy do siebie :) Znam kilka par w których kobieta jest wyższa od faceta, więc wzrost chyba nie ma wikszego znaczenia. Tym barsziej 175 to wcale nie jestes jakiś niski. Pomyśl jakbyś miał 160, a zdarzają się tacy :)