Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaca talent

Chce kupic nawigacje - poleccie cos

Polecane posty

Gość majaca talent

dysponuje kwota 900zl, nie wiem co powinna posiadac, zeby byla w miare dobra, mozecie mi cos polecic? :)

Gość majaca talent
czemu zbedny? na pewno nie jest to pomocne? :o tak wszyscy to wychwalaja a ja duzo autem jezde, wiec juz sama nie wiem :(

Gość ja mam nawigację
taka najzwyklejsza z Biedronki, ale jest super, z tym, że tylko po Polsce. Doporowadzi wszędzie. W sumie to nie chodzi o urządzenie a o mapy w nim zainstalowane

Gość majaca talent
a moge wiedziec ile za ta z biedronki zaplacilas? no i jak jest tylko mapa Polski czy jest taka mozliwosc, ze mozna wgrac Europy? czy juz sie nie da?

Gość mój misio pysio
sobie kupił ze 2 miesiące temu jakąś firmy ASUS za 1100 zł, super urządzonko

Gość majaca talent
dzieki za odpowiedzi, popytam jeszcze na innych forach o zdanie, bo w sumie juz nie wiem czy warto czy nie warto kupic? ;)

Gość xcde
warto kupić, moj ukochany mial i z nim sie ona zawsze kojarzy ❤️

Gość lulekek
lepiej sobie kup palmtopa wgrasz sobie mapy i tak jak nawigacja, a przynajmniej jak Ci sie znudzi cos zostanie a nie sama nawigazja

otoz to nawigacja przydaje sie jak jedziesz gdzies po raz pierwszy ja tam juz tego nie uzywam lezy w szufladzie od dawna zreszta tam tez sa błedy informacyjne kup sobie CB radio zapytasz o droge a i przed \"psiarstwem\"cie ktos ostrzeze, bajo

Gość franek z budowy
ja mam palmtopa ASUS 636 teraz taki mozna kupic za 1200 lub mozesz kupic tanszy MIO p550 za 1000 mozesz wgrac tam dowolnym program nawigacyjny jak AutoMapa do tego posiada WIFI czyli mozliwosc podlaczenia do internet

Gość gość
Dużo dedykowanych nawigacji VS mają w sklepie Euro Watt ( http://euro-watt.pl). Sam tutaj kupowałem do Forda niedawno takie urządzenie i bardzo się przydaje, już pomijam samą nawigację ale to że mogę sobie zestaw głośno mówiący zrobić czy muzykę w dobrej jakości puścić też na duży plus.

Gość gość
Ja kupiłem jakiś czas temu nawigację mojemu tacie, który jak do tej pory jeździł tylko z mapą. Kilka razy miałam okazję z nim jechać i włączyłam mu nawigację w moim telefonie i był zachwycony tym, że nawigacja go sama prowadzi. teraz kupiłam tacie osobistą nawigacje ale musiałam wgrać do niej polskie menu. W takim celu wybrałam się do mojego zaprzyjaźnionego warsztatu samochodowego w http://carserwis.szczecin.pl gdzie wgrali mi takie menu.