Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamotuła

INZYNIEROWIE ŁĄCZMY SIĘ czyli konsultacje,porady,nowinki,ploteczki

Polecane posty

Gość szamotuła

Przed chwilą wpadłam na ten pomysł. jestem spawalnikiem, pracuję w zawodzie, niestety u Nas w firmie produkcyjnej jestem jedynym inżynierem. W związku z tym wszystkim się wydaje, ze znam się na wszystkim i na energetyce i na obróbce plastycznej, chemicznej, materiałoznawstwie itp. itd. moze tu będziemy się spotykać w ramach kulturalne z pozytecznym. serdecznie zapraszam!

Gość szamotuła
kurczę no na pewno jest Was paru:-o

Gość szamotuła
mogą być też studenci uczelni technicznych, w końcu ich wiedza jest śweiższa jeśli chodzi o teorię:-)

Gość szamotuła
Siedząc spokojnie przed komputerem na forum i jednocześnie czytając słynne "Wykłady Fizyki" Feynmanna, wyciągam sobie śrubokrętem z tyłka rodzynki po wczorajszej kolacji, od czasu do czasu dłubiąc sobie w nosie kawałkiem druciku z instalacji elektrycznej oraz rozmyślam nad Teorię Wszystkiego, racząc się wspomnianymi wyżej rodzynkami. Raz po raz puszczam przeciągłego głośnego bąka o kształcie sygnału piłokształtnego i za pomocą skomplikowanej aparatury doświadczalnej obok mojego biurka, badam jego natężenie, amplitudę i częstotliwość, które wykorzystam potem w mojej naukowej pracy pt: " Bąki jako przykład fali poprzecznej rozchodzącej się w spręzystym gazowym ośrodku ciągłym". :)

Gość mój polski harlem
szamotuła - dołaczam się :) swoja drogą dziwne, że w firmie produkcyjnej jest jeden inż.

Gość mój polski harlem
ojoj, ale stary topik wygrzebałam ;/