Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksiezniczka84

dlaczego polscy mezczyzni?

Polecane posty

Gość Ksiezniczka84

dlaczego polscy mezczyzni nie potrafia ladnie mowic do kobiet? dla nich szczytem mozliwosci jest powiedziec \'\'ale zaj... dupa jestes\'\' i uwazaja ze to jest komplement a to przeciez jest strasznie plytkie i prostackie Nie umieja nic wymyslec oryginalnego czegos co sprawi ze kobieta poczuje sie wyjatkowa Uczcie sie panowie od Wlochow

Gość Ksiezniczka84
zgadzam sie ze polscy mezczyzni sie wulgarni bardzo czesto i uwazaja ze to jest fajne

Gość RTL7
owszem - potrafią masz znajomych na niskim poziomie kultury i tyle :)

stereotyp. jeśli zadajesz się z towarzystwem, które tak się wypowiada, to szczerze współczuję, ale uwierz istnieją tacy, którzy się potrafia ładnie mówić, bez wulgaryzmów i głupich haseł.

Gość Ksiezniczka84
RTL nie mowie o moich znajomych tylko o tym co zaobserwowalam Nie mowie tez ze wszyscy tacy sa

Gość Ksiezniczka84
po prostu mam porownanie i dziele sie swoimi wnioskami oczywiscie ze kazdy ma swoje zdanie na ten temat

Gość podniecasz sie Wlochami
to smutne ze jestes taka naiwna oni sa o wiele gorsi od Polaków traktuja kobiety jak mieso a laskie lace na nich bo sa bardziej rozmowni, bardziej bajeruja niz Polacy

Gość Ksiezniczka84
nie podniecam sie tylko akurat mam znajomych wlochow bajerowanie bajerowaniem ale chodzi mi o to ze oni potrafia oczarowac kobiete samymi slowami no sorry ale wole uslyszec np ''jesli anioly mieszkaja w niebie to co ty robisz na ziemi'' niz ''fajna dupa z ciebie'' bo dla mnie to jest prostackie

Gość magnifica
do "podniecasz sie Wlochami " Ale mnie rozbawiles/as, ja mam meza wlocha, mieszkam we wloszech, tu pracuje i znam mnostwo wlochow plci meskiej i nigdy nie widzialamczy slyszalam by traktowali kobiete jak mieso, natomiast o polskich facetach slysze non stop od kolezanek z polski

Jeśli mężczyzna ma potencjał, kobieta może - jeśli potrafi - wydobyć go z czeluści i wtedy ma szansę na pieszczoty słowne :)

Gość Ksiezniczka84
wlosi lubia kobiety i lubia flirtowac ale wlasnie oni potrafia traktowac kobiety chociazby ich zainteresowanie trwalo 3 dni

Gość wehehe
Haris - :P :D

a tak w ogole to kazdy lolek może potraktowac kobietę jak mięso czy to Polak czy Włoch czy Chińczyk bo nie narodowśc o tym decyduje tylko charkater i o czym tu gadac

Gość magnifica
tak jak mowisz Haris :)

Dokladnie. Kazde uogolnienie jest glupie, czy kazdy Polak jest taki sam? No bez przesady :O

Gość wehehe
A tak w ogóle Księżniczko ❤️ mi krwawi gdy jestem poniżany przez tak cudowną kobietę jak Ty ;)

Gość podniecasz sie Wlochami
rozne opinie o Wlochach slyszalem chociazby od kolezanek np. jak chcialby wejsc na dyskoteke to musialy sie oddac bramkarzom, oczywiscie tego nie zrobily zreszta tez znam wlochów i sa calkiem OK tylko pamietaj ludzie bywaja dwulicowi ( Polacy czy Wlosi ) z jednej strony czaruja a z drugiej traktuja jak mieso - wykorzystuja naiwnosc dziewczyn

hahhaa, zeby wejsc na dyskoteke to musialy sie oddac bramkarzom, to zapracowani musza byc ci bramkarze, jak maja taki system wpuszczania :P :D I ty im naprawde uwierzylas? :D:D:D

zależność wydaje sie prosta ;) Jeśli ktoś daje się traktować jak mięso, dlaczego by nie skorzystać :)

Gość Czesiek Zwis
jak jest odbiorca na wysokich falach to i sie wysoko nadaje. a jak taka "kiki" w zotych butach z kolczykem w nosie nawijajaca jak na rusztowaniu to i przesyl inny byc musi.

Gość wiesz co powiem
Wlosi rzeczywiscie potrafia:) JUgole rzucaja sie na kobiety jak na mieso, Turki ..tym lepiej wcale nie wierzyc, Polacy mimo ze mowia iz sa romantykami, nimi nie sa:P Ale Polacy przynajmniej drzwi otworza kobiecie:) Polscy panowie malo sie staraja bo w Polsce maja w czym wybierac:P Przewaga kobiet w Polsce jest ogolnie znana:P

Gość agawa kwitnaca
to w ciekzwym towarzystwie sie obracasz...mezczyzni ktorych ja znam uzywaja bardziej wyrafinowanych slow. No coz. Przyjmij moje gratulacje:)

Gość Ksiezniczka84
polacy w ogole nie sa romantyczni (w wiekszosci zeby nie bylo ze uogolniam)

Gość Ksiezniczka84
wehehe ja cie nie ponizam