Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kseniatra

PO WYPROZNIENIU NIEKIEDY MAM KREW NA PAPIERZE

Polecane posty

Gość kseniatra

nie miewam zaparc a w ciazy czesciej mialam luzny sylec niz zaparcie. ale od czasu do czasu wiedze niewielka ilisc krewki. co moze byc przyczyna i co z tym robic? boli brzucha zadnych nie miewam.

Gość RTL7
może hemoroidy?

Gość cambell
najbardziej prawdopodobne sa hemoroidy, może są małe i dlatego nie bolą, ale nie odczuwanie bólu jest mylące, jesli to nie hemoroidy to coś z jelitem grubym

Gość łooooj
krew w stolcu (na papierze) moze byc objawem masy przypadlosci, od niegroznych, do grozacych smiercia przy zaniedbaniu. proponuje zaczac od morfologii -- wykaze stan zapalny lub jego brak, wizyta u gastrologa nie zaszkodzi - powie Ci co i jak. nie chce Cie straszyc, dla mnie lekcewazenie krwi w stolcu skonczylo sie skalpelem - wycieli mi 30cm jelita cienkiego, a brzuch tez mnie nie bolal... oczywiscie nie twierdze, ze to samo z Toba....ale apeluje do rozsadku - przebadaj sie.

Gość nina83
idz do specjelnego lekarza bedzie musił cię zbadać i ci wszystko powie zrobi ci endoskopie i wszystko powie

Gość kseniatra
pokazalam mezowi....i mowi ze mam rozcieta skorke. ufffffffffff

Gość polecam wizytę u proktologa
taka "pęknięta skórka" może okazać się szczeliną odbytu, chorobą nie tyle groźną, ile nieprzyjemną i przewlekłą, która "sama" się nie zagoi. Badanie trwa dosłownie sekundę i wszystko będziesz wiedziała.

Gość kseniatra
ale mnie przy wyproznianiu nie boli a przy szczelinie boli i to strasznie

Gość kurkaaaa
ja miałam przez prawie dwa tygodnie przy każdym wypróźnieniu krew i nie tylko na papierze ale leciała z odbytu. jestem dwa miesiace po porodzie. i juz miałam isc do lekarza a tu krew zniknęła. nie mam jej juz tydzien. nie wiem co to było. nic mnie nie bolało i nie boli. tylko czasem troche kręci mi sie w głowie.