Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdfdfd

Ktoś pukal do mego mieszkania i stalo sie cos strasznego....

Polecane posty

Gość kkdfdfd

wynajmuje mieszkanie w bloku i jak ktos ten pukal to udalam ze nie słysze ale sa jaja bo szedl tv i ten ktos na pewno słyszal ze jestem w domu:(ale ja sciszylam tv i nie otworzylam bo bylam nieubrana..i nagle stalo sie cos dziwnego..ten ktoś ..wziął i zaczal otwierac drzwi kluczem ..moje drzwi..szok..ale nie udalo mu sie bo od srodka jestem zamknieta....nie wiem kto to byl ..ale jak mogl otwierac drzwi kluczem??:(

Gość kkdfdfd
ja pitole ..co za stres..normalnie porazka..

Gość może to ...mąż

moze jakis pijak myslal ze to jego mieszkanie :D a tak serio - troche straszne...

Gość może to ...mąż
wczesniej z pracy wrócił;p

Gość moze własciciel
mieszkania ?/

Gość kkdfdfd
no co wy >?nie mam męża..:(mieszkam sama

Moze jakis starszy mily Pan pomylil mieszkania, albo komus spodobaly sie Twoje drzwi i zdecydowal okrasc Ci mieszkanie uzywajac do tego swojego klucza :D ... w kazdym badz razie nie bylo to zbyt inteligentne :D

Gość kkdfdfd
ale własciciel mieszkania mieszka daleko a pozatym jest w umowie ze nie ma prawa wejsc do mieszkania beze mnie..pozatym zadzwonil by wczesniej ze chce przyjechac..

Gość pewnie własciciel
od którego wynajmujesz mieszkanie

Gość kurde sama bym sie ...
przestraszyla ... a moze to wlasciciel mieszkania ...

Gość kkdfdfd
niemoglam sprawdzic bo zamarłam przez chiwle ..myslama ze ten ktos wszedł ..:(i nie moglam sie ruszyc z miejsca:( moze to baba od czynszu moze przyniosla czynsz?sama nie wiem:(

Gość hgfdd...
hehehehehehehe dobre :D

A od dawna tam mieszkasz? Może to \"zwyczaje\" wynajmującego mieszkanie, że od czasu do czasu robi \"inspekcje\"... znam takie przypadki :) Jeśli nawet nie, to koniecznie do właściciela zadzwoń i powiedz o sytuacji.

Gość jakajakajakjakaj
a moze poprzedni lokator? zapytaj wlasciciela czy oddal klucze (poprzedni lokator oczywiscie) i czy zamki sa zmienione. Jak nie sa, to popros go by zmienil

Gość kkdfdfd
ale własciciel nie ma prawa wejsc sam bez mej wiedzy przeciez..nie ma mowy o tym.jest to podpisane w umowie .a pozatymm ieszka daleko i nie w tym miescie..:(

Gość kkdfdfd
moze to baba z czynszem ?sama nie wiem ../ale skad by miala klucze??

To zadzwoń do niego i powiedz co się stało. Zarządaj zmiany zamków!

moim zdaniem ktos po prostu pomylil mieszkania. poza tym nie wiem czy u was tez to praktykuja ale Ci wszyscy akwizytorzy domokrazcy nie potrafia kurwa dzwonic do drzwi tylko w nie walą i czasem lapia za klamke i chamsko otwieraja :o tylko wyjsc z pałą na takiego i mu dac po lbie, moze to jeden z takich debilkow co sprzedaja perfumy :D

Gość Sirella
może ktoś z jego rodziny miał klucze do tego mieszkania

Gość kkdfdfd
ale ten ktos pukal chyba 4 minuty nonstop wczesniej zanim chcial wejsc:(

Gość kkdfdfd
KOSZMAR:(

Gość napewno właściciel
Co z tego, że masz umowę podpisaną, że nie może wejsc? Właśnie dlatego pukał 4 minuty, zeby się upewnic, że nikogo nie ma.

Kiedys byla taka grupa przestepcza,ktora w podobny sposob okradala bogate domy... Jeden z nich dzwonil do drzwi i nasluchiwal, czy ktos nadchodzi... Jesli nikogo nie bylo w domu, to otwieralli drzwi i zabierali lupy.. Na podstawie odciskow ucha na drzwiach udalo sie udowodnic ich wine.. ************************************* Jak bylam mala, to zostalam sama w domu (czesto zostawalam,jak mama pracowala,czy szla na zakupy). Ktos dzwonil do drzwi. Nikogo sie nie spodziewalam (nie zamykam sie nigdy na klucz) Zeby sprawdzic przez wizjer kto to dzwoni musialam isc do kuchni po taboret.. Stalam przed wejsciem do przedpokoju i nagle drzwi sie otwarly. Zobaczylam cyganke. Jak zaczelam piszczec i krzyczec, to wszyscy sasiedzi wyszli na klatke.. Cyganka sie bardziej wystraszyla ode mnie(chyba przez ten krzyk) i szybko zamknela drzwi. ************************************

Gość kkdfdfd
ale zamiast puknac mnie, to on pukal do mego mieszkania :(

Gość ojejku..
to rzeczywiscie dziwne,zadzwon do wlasciciela powiedz mu o tym

Gość kiedys byla taka akcja
ze poprzedni wynjemca jakiegos mieszkania wlamal sie do niego po jakims czasie, bo mial jeszcze do poprzedniego mieszkania klucze, a go przypilILo.. DOBRZE RADZE.. WYMIEN ZAMKI!!!

znam taka starą babe,co wynajmuje kawalerke w poznaniu na os.warszawskim,ma klucze i pod nieobecnosc lokatorów wlazi im do mieszkania! Nikt nie ma prawa wchodzic ,nawet wlasciciel wynajmowanego mieszlania