Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzicie o tym

Co sądzicie o tej piosence ?????

Polecane posty

Gość co sądzicie o tym

Właśnie natrafiłam w sieci na za......tą piosenkę. Poprawia nastrój jak żadna. http://muzykaswiata.blox.pl/2007/07/Hawaje-Kamakawiwo-Ole-Israel-Somewhere-Over-The.html Poza tym świetna jest ta strona. Tej muzy nie słyszałam nigdzie bo u nas w Polsce jej nie puszczą tylko szmiry w stylu Britney i Dody. Prawie każda piosenka tutaj ma w sobie coś. http://muzykaswiata.blox.pl/

Gość jak dla mnie beznadzieja

Gość jest piekna
jest cudowna ale stulejom sie nie spodoba

Rzeczywiscie przyjemna, a ten pan pomimo ogromnej postury ma bardzo lagodny glos :D

Gość jahooo
naprawde niezla, już leci na emula

Gość kamanzi
swietne, szukam wiecej takich piosenek

Gość orature
Albonoska: tyż fajna piosenka, lubie ten gatunek muzy

Gość dobra jest

A..Miyu? Pamiętam jak zaczynały... na Manga no Sekai którymś wyszły takie dziewczynki...Ileż to już lat :)

Gość slucham jej od jakis 2 tyg
wlasnie oryginalu tego Pana:] a mam ja poniewaz moja sisotra znalalza na tym serwieise youtube czy cos takiego:] ta dziewczynke 6-letnia ktora tak slicznie zaspiewala te piosenke. to byl IDOL chyba:]

O nieee, nie zgodzę się. Ta dziewczynka zaśpiewała TRAGICZNIE, z koszmarną manierą. Przypominała mi te dziewczynki, które mamuśki przebierają w cudaczne ciuszki i wysyłają na konkursy piękności. Śpiewają w podobny sposób. Ale to tylko moja opinia i moje zdanie.

Gość rilaks tejk it izi

Gość re we la cja

Gość Śliczne
Ale co jest tą rewelacją?

nie tak dużo,własnie usiłuję policzyć...jakieś 8 może... szybko zleciało :) Nawet nie wiedziałam,że już nie śpiewają. Szkoda,bo faktycznie były niezłe...

Słyszałam, że śpiewały z Yoko Kanno - kojarzysz? Bardzo się nimi interesowałam, w młodości uczyłam się japońskiego :) W Polsce nie śpiewają, ale za granicą tak :)

Yoko Kanno bardzo lubię..za wszechstronność przede wszystkim. Czy to romantyczny przytulak,czy agresywny utwór-robi to świetnie. Idę odkopać moją płytkę z muzyką z Escaflowne :) (to było moje pierwsze spotkanie z Nią :))

Dla mnie Yoko jest trochę taką japońską wersją Johna Williamsa :) Uwielbiam ją za Kiseki no umi, Inner Universe, Aoi Hitomi... I w ogóle za soundtrack z Lodossa :) Przy czym przesympatyczna kobieta :) Miałam zaszczyt ją poznać :)

i za Voices... i całą masę innych. Williams może Jej buty czyścić ;) Na zdjęciach wygląda miło,fajnie,że Ją poznałaś :)

Hmmm... Bez przesady, trochę nieładnie to zabrzmiało :/. John Williams jest największym i najbardziej twórczym kompozytorem muzyki filmowej, i kto, jak kto, ale to Yoko może się wiele od niego nauczyć :) Ale nie zmienia to faktu, że jest genialna :)

e tam nieładnie :) Nie miałam nic złego na myśli.Ale zgadzam się,że Williams też jest ok..po prstu bardziej odpowiada mi Jej twórczość.. A poza tym Jego za słabo znam :) A teraz Origi sobie słucham :)