Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzicie o tym

Co sądzicie o tej piosence ?????

Polecane posty

Inner universe i z Hack\'n Sign coś.. Ale to już mniej. Wracam do Kanno... gdzieś tu miałam Voices na YouTube :)

hack//SIGN jest autorstwa Yuki Kajiura (niesympatyczna, zarozumiała kobieta, ale pisze niezłe piosenki). Najlepsze z jej piosenek, to The World, Akatsuki No Kuruma i Ensei. Moim skromnym zdaniem. Jest jeszcze dwóch kompozytorów muzyki do anime: Kenji Kawai (Ghost in the Shell) oraz Joe Hisaishi (Mononoke Hime). Ta czwórka (wraz z Yoko), nalży do moich ulubionych kompozytorów muzyki do anime :)

może źle opisane było to z hack... A Hiroyuki Namba? (armitage) co sądzisz? dziś po głowie chodzi mi melodyjka z Nausica..takie \"lalala\" słodkie i wesołe :)

Gość watcher
ludzie czego wy sluchacie,litosci.Czy jestescie dziecmi?Przeciez to kaszanka taka sama jak leci w jednej wielkiej stacji radiowej,tzn.na kazdej stacji...

Gość watcher
przeciez to wszystko leci na okraglo w stacji radiowej.Pisze w domysle :1ej,poniewaz we wszystkich leci to samo.

Gość E tam ja wolę oryginał
Somewhere Over the Rainbow w wykonaniu JUDY GARLAND - to jest dopiero coś, a nie ten pan...

Gość onaona ona
miło się jej słucha.Od razu wpada w ucho.