Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwone usta...

Problematyczna skóra wokół ust...

Polecane posty

Gość czerwone usta...

Witam... Mam problem ze skórą wokół ust. Pierwszym problemem są wągry na samej granicy ust. Powstają chyba od tłustych pomadek ochronnych... Nie sposób je wycisnąć, bo zrywana jest skóra. Drugim problemem jest to, że skórę nad górną wargą mam zawsze czerwoną, jakieś pół cm powyżej! :(:(:( Czy ktoś wie, jak sobie z tym poradzić? :(

Gość zapuść wąsy
nie będzie widać:D

Gość czerwone usta...
Ehhh niestety... nie rosną :D

Gość czerwone usta...
up

Gość parymbelum forever
to nie używaj pomadek ochronnych? latem?? może dotykasz za często np nie zdając sobie sprawy, albo czymś innym podrażniasz?

Gość czerwone usta...
Ta skóra nie jest podrażniona tylko zaczerwieniona, ale nie boli... nie mam odruchu przygryzania ust. Pomadki używam, gdy mam suche usta, a zdarza mi sie to tez latem, ewentualnie smaruję je wtedy miodem.

jesli to bardzo uciazliwe to moze powinnas pokazac to dermatologowi. albo popros farmaceutke w aptece zeby ci cos poradzila. pozdrawiam :)

Gość czerwone usta...
Hmm.. tzn moze byc to cos groznego? :( Kurczaczki... :( Pójde najpierw do jakies apteki poprosze o cos, a jak nie, to do dermatologa... Jest to o tyle uciążliwe, ze musze to codziennie korektorowac.

Gość slonkooooooooooo
kup sobie paste cynkowa i pomaruj na noc, jak nie pomoze to termiderm czasem tez mam zaczerwieniona skore wool ust, to jakis liszajec