jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Lipiec 5, 2007 mieli dziecko?:O Dodam, że powiediał: ciekawe, jak by to byo? Wtedy juz byś się ode mnie ie uwolniła:O Mam nadzieję, że nic. CZy może istnieć takie prawdopodobieństwo, ze mimotakich gadak wcale nie chce mieć dziecka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andyx1170 0 Napisano Lipiec 5, 2007 moze byc i to bardzo duze.. mezczyzni lubia tak sobie gadac.. i ogladac reakcje kobiet :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamit 0 Napisano Lipiec 5, 2007 Mysle ze nie chce dziecka. Moze jego ex bardzo chciała dziecko. A ze odeszła.. to chciał zrobic jej na złosc, sprawic bol i publicznie rzekl ze ma imie na dziecka.. wiedzial ze jej bardzo na dziekcu zalezało.. ale on nie chciał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Lipiec 5, 2007 hmmmm... Ale on nie ma żadnej ex:D Nieważne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach