Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezrobotny

Ogłaszam strajk przed Kancelarią Premiera.

Polecane posty

Gość Bezrobotny

Dobijmy ten Rząd. Po co likwidują złodziejskie układy, ścigają łapówkarzy. Po co to komu. Za SLD to przynajmniej można było spokojnie kraść zwłaszcza ja miałeś znajomego komuszka, bezrobocie było wysokie, w dupę niemców i rusków całował SLd-owski Rząd . Było fajnie, żadnej przyszłaści jak za PRL swojsko pachniało. A teraz Premier niecałuje rusków i niemców w tyłek, przeciwstawia się , walczy o godne traktowanie obywateli polskich. Po co to nam. My chcemy narzekać i płakać.

Gość O Boże
My przede wszystkim nie chcemy się wstydzić za nasze "władze" - malutkich człowieczków, którzy obrażają sie i idą na swoje podwórko. Za chwilę zostaniemy na tym podwórku kompletnie sami. I nawet kraść nie będzie czego, bo Andrew w gumofilcach sie o to postara - praktykę ma

Gość Bezrobotny
Nie musisz tu cytować opini Gazety Wyborczej - a może trybuny Ludu jedno i to samo. Może tak własna opinia ? Ja nie wstydze sie za Rząd może z dwoma wyjatkami Leper i Gietrych ale to wina takiego chudziutkiego chłopczyka , który chciał zostać Prezydentem Polski - Donalda Ciapy Tuska. I dobrze że nie został bo lizał by dupska jak kwaśniewski.

Gość Adam c.
Nie musisz tu cytować opini Gazety Wyborczej - a może trybuny Ludu jedno i to samo. Może tak własna opinia ? Ja nie wstydze sie za Rząd może z dwoma wyjatkami Leper i Gietrych ale to wina takiego chudziutkiego chłopczyka , który chciał zostać Prezydentem Polski - Donalda Ciapy Tuska. I dobrze że nie został bo lizał by dupska jak kwaśniewski.

Gość prawdziwy polak - katolik
jak smiesz tak pisać ty łże wykształciuchu!! jak ci sie nie podoba w naszej wspaniałej IVRP to sie mozesz na białorus wyprowadzic! wszyscy myslący inaczej niż my powinni sie stad wynies! teraz mamy najlepszy rząd od czasów Mieszka I (nie licząc rządu Olszewskiego) i cały świat nam zazdrosci!! jestem dumny że jestem w Partii i podziwiam naszego niestrudzonego Wodza Jarosława ! żadne łze elity skupione wokół żydokomuny z GW nie udowodnią nam ze czarne jest czarne a białe jest białe!

Gość Rico Stary bez fujary
Cepuś naćpałeś się na przyjeciu u Kalisza gruchy I ? Czy delektujesz się własnym puszczonym bąkiem (lub kalisza) ?

Gość Donald NIEUDACZNIK
Rząd PIS-u to pierwszy rząd RP który cokolwiek coś robi a nie kradnie jak SLD-owski.