Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ram0na_h0t

WLOSY BLOND, POD SPODEM CZARNE-modne jeszcze?

Polecane posty

Gość ram0na_h0t

czesc, dziewczyny marzy mi sie taka fryzura- wlosy blond (rózne pasemka) a pod spodem wystają czarn włosy;> wiecie o co chodzi? chcialam zapytac, czy podoba wam sie to, i ile mniej wiecej zaplace u fryzjera... pozdrawiam

na dlugich wlosach wyglada to fajnie... Zalezy gdzie mieszkasz... Ceny sa rozne w zaleznosci od regionu.. Np. Cena za kok na Slasku od 60zl, w woj.Siedleckim (obecnie Mazowieckim) kok to cena od 35zł. Jakiej dlugosci masz wlosy?? Mysle, ze ok.150zł bedzie trzeba za takie cos zaplacic.. W sredniej klasy salonie

Gość ram0na_h0t
mam włoski nawet długie do pół pleców obecinie rozjaśniam pasemka moge zrobić sobie sama chciałabym tylko spód w salonie zrobic;>

Gość nie podoba i na pewno nie jest
modne. lepiej zrób jakąś fajna fyzyrę niż to. wygląda wstrętnie na każdej długości. taką tanią wiejską dyskoteką zajeżdża..

Gość takie troche tandetne
jak co kto lubi, poza tym czary spod moze ci zrobic kolezanka w domu ciemna farba-zadna filozofia mialam kiedys takie wlosy dobre 3-4 lata temu, ciezko potem sie bylo pozbyc tego spodu ciemnego

Gość ram0na_h0t
ej, odpierdolcie sie jak wam sie nie podoba! ja pierdole, wy pewno farbujecie sie na ryżo jak laska jest fajna, zadbana i chce sobie zorbic fajny fryz, to od razu sypia sie komentarze, ze tandetne dla was, kurwy, wszytko co sexowne jest tandetne a na wiejskie dyskoteki na pewno nie chodze;/ tylko na takie, do których was na bank by nie wpuscili- dla psztetow SELEKCJA

Gość ja tak mam
mam blond włosy i ciemniej pod spodem z tym ze ja zrobilam same pasemka zle bym sie czuła z calym ciemnym spodem ale to juz jak kto lubi:) placilam 90 zł a włosy mam mniej do połowy pleców :)

oj, oj, oj zrób sobie takie włoski, jak najbardziej...są słiiit, dżezi i trendi;) beda pasowały do twojego oryginalnego, seksi imienia/pseudo i jakże kunsztownego słownictwa ale proponuje zrobic ten zabieg w domu;> na pewno sobie poradzisz, a za zaoszczędzone pieniązki możesz zrobić sobie tipsy z rózowymi brokacikami:) wtedy żadna selekcja ci nie bedzie straszna;)

wydaje mi się że do klubów wpuszaczają, jeśli już jest selekcja, atrakcyjne dziewczyny, a nie zrobione na tanią niunię dresa :O wygląda to wstrętnie, tanio i mi się nie podoba (nie farbuję się na rudo tylk tak, aby mi pasowało i wyobraź sobie jeszcze nie zdarzyło się aby mnie gdzieś z powodu braku takiego syfu na głowie nie wpuścili). o twojej atrakcyjności i sexowności swiadczy twój styl i poziom wypowiedzi. sexi moja dorga to jest intelekt i klasa, a nie bluzgi i tandetne badziewia na włosach.. a tipsy oczywiśice masz różowe z brokatem? nie odpowiadaj, to pytanie retoryczne

Gość piekna lolka
to jest przeciez nieladne i kiczowate

Gość ale stuknieci jesteście
moja koleżanka zrobiła sobie takie ale górę ma ciemny blond- to są jej własne a pod spodem zrobiła sobie nie czarne tylko czekoladowe!!!Jest opalona i zajebiście to wygląda !!!!

kallinka9 --> hehe dokładnie:D

nie podoba i na pewno nie jest- obie pomyślałyśmy o rózowych tipsach z brokacikiem;) Ramonko, goraca dziewczyno;) popatrz na znane,piekne kobiety...-Eva Longoria, Angelina Jolie, Eva Mendes, Ania Przybylska, itd- każda ma włosy farbowane na naturalny kolor... nie znam gwiazdy ekranu,która miałaby SKUNKSA (nawet Doda nie ma takiego badziewia:P) no, ale kazdy lubi co lubi;d

o ty suko jedna - po cholere pytasz te wlosy jak cie nie interesuje zdanie innych, myslisz ze bedziemy ci przyklaskiwac gwazdeczko z gminnej remizy? tym swoim jezyczkiem juz dalas dowod jaka z ciebie urocza dziewczynka, nasteonym razem zapytaj o zdanie frytke

Gość ram0na_h0t
ale stuknieci jesteście- no widzisz, tu chyba siedza same stare baby, ktore czesza sie w warkocze tez jestem opalona, a wlosy mam krecone;> mysle, ze z moimi lokami bedzie to wygladalo zajebiscie;> kolezanka sama sobie to robila?

nawet fryteczka nie ma SKUNKSIKA ;D dziewczyny, nie obrzydzajcie jej tego uczesania..niech sobie zrobi;) a tym bardziej na...KRECONYCH WLOSKACH... (mniejsza konkurencja...:D)...pfff

\"gwiazdeczka z gminnej remizy \" :D o bo sie posikam ze smiechu :D Pozdrawiam autora tego hasła :D Ramonka rób se tego skunksa lubie się uśmiechnąć drwiąco jak mijam czasem takie pasztetówy z tym na głowie :D

Bongo---> dzieki za pozdrowienia :-) jakos tak mi wyszlo jak pomyslalam kto moze robic selekcje na disco w remizie :-P

a tak na marginesie Ramonko, to równiez bywam w klubach z selekcją, i wpuszczają mnie mimo braku SKUNKSA (świetne określenie)... zauważyłam, że styl SKUNKSIARY - farbowane nienaturalne włosy, tipsy z brokatem, białe kozaki i kolczyk w pępku jest rozpowszechniony na prowincjach, podmiejsckich klubach i dyskotekach, u dziewczyn w przedziale wiekowym 17-20 lat a w warszawskich, dość popularnych klubach raczej sie z tym nie spotkałam...

to na prostych idealnie wygładzonych wygląda okropnie, na kręconych to już wogóle - skunks afro:O ale w sumie, Kalinka - wiesz, ona mi konkurencji zrobić nie moze, bo ja z gimnazjum wyrosłam dobrych 6 lat temu..

dziewczyny co to za konkurencja? co by na glowie nie miala to w glowie siano i sieczka wiec bez obaw :-D do tego wulgarna i chamska wiec raczej wspolni znajomi nam nie groza :-D

KAlinka --> to się nazywa tania niunia dresa czy jakoś tak, słyszałam właśnie z ust selekcjonera przed klubem w stolicy - z ciągiem dlaszym - nie wpuszczamy. więc nie wiem gdzie ta małolata bywa, pewnie w qwo vadis lub czymś w tym stulu (na pewno w każdym mieście jest odpowiednik tego miejsca:) )

Gość ram0na_h0t
ja pierdyle- same jestescie skunksy...zawiste, okropne lachony! chcialabym was zobaczyc na dyskotece...pewno ostatnio bylyscie na szkolnej 15 lat temu! smieszne! fajne laski maja zadbane wlosy i jkies oryginalne kolorki, jak bylam w niemczech to masa lasek miala takie ciemne spody! no, ale w polsce kazdy boi sie wyrozniac...WBIJAM W WAS! gwarantuje wam, ze mam wielkie powodzenie, i tor aczej wy nie jestescie dla mnie zadna konkurencja...zawistne, spasione szmatki