Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet pyta

podryw

Polecane posty

Gość Facet pyta

Mam pytanie do dziewczyn moze troche glupie ale kiedy z waszego punktu widzenia facet do was zarywa, czy spotkanie lub kilka spotkan dla was juz tym jest? czy jest jakis szczegolny moment kiedys sie czujecie poderwane przez faceta ???

Gość abcdeeeee
czuje sie poderwana jak wiatr mocniej zawieje :P

Gość Facet pyta
czekam na powazne opowiedzi

Gość Facet pyta
bo tak mi sie zdaje ze mój kolega coś do mnie czuje. często spotykamy sie przy piwku i on chce sie ze mną całować często wkładami ręce w spodnie. I nie wiem czy on mnie podrywa chociaż sam z chęcią bym mu obciągnoł

Gość Facet pyta
co za debil sie za mnie podaje widze ze tutaj samo dno siedzi

Gość hm............................
kiedy facet sie ze mna umawia to jak najbardziej mysle ze do mnie zarywa, pierwsze spotkanie powiedzmy informacyjne :P ale pozniej juz chyba umawia sie ze mna w jakims celu :D

Gość Facet pyta
w jakims celu hmm... sa rozne cele towarzyskie, kolezenskie np 3 spotkania to juz nie sa cele kolezenskie wedlug Ciebie?

Gość Facet pyta
podrywam dupe z krzesła w rytm muzyki dysko polo

to chyba zalezy w jakich okolicznosciach sie umawiamy , jak faceta wczesniej nie znalam , i pyta o numer to chyba nie w celach kolezenskich , mi sie tak przynajmiej wydaje oczywiscie nie mowie ze to cos od razu powaznego musi byc , ale po kilku spotkaniach powinnien sie zdecydowac czy kobieta go interesuje czy daja sobie spokoj , oczywiscie to dziala w 2 strony.

a dla mnie nie istnieje nic takiego jak" kolezenski "cel, przynajmniej z mojego dosw. ;)

a o co Ci dokladnie chodzi??

Gość Facet pyta
zalozmy ze jest kontakt internetowy ktory sie utrzymuje i np przerwa miesieczna w spotkaniach glownie z powodu braku czasu... wiec jaki to cel?

ale kontakt internetowy czy spotkania to chyba co innego, ja w ogole nie uznaje znajomosci przez int. wiec dalabym sobie spokoj.

a sorry. to zalezy kim ona byla dla Ciebie wczesniej , czy ja znales czy nie troche malo napisales , nie wiem , ale ja zawsze wiem w jakim celu sie z kims umawiam , a z twojej strony jaki to cel?

Gość Facet pyta
czyli spotkania z netu sa do bani??

a zreszta z rozmowy latwo jest wywnioskowac w jakim celu sie spotykamy , jak mi mowi facet ze ladnie wygladam , pachne , to nie kolezenski :) jak natomiast opowiada o swoich podbojach to kolezenski

kazdy ma swoj rozum , ja takich znajomosci z obcymi ludzmi nie akceptuje , raz sie o tym przekonalam wiecej nie mam zamiaru tego sprawdzac;)

Gość Facet pyta
a ze strony kobiet jak wyglada cel kolezenski jak to rozpoznac??

tak samo jak Ci zacznie opowiadac jakiego przystojniaka poznala w pracy to raczej daj sobie spokoj , jak ma faceta to tez, i powinnienes mowic czasami jakies komplementy i patrzec jaka jest reakcja.

Gość Facet pyta
hmm a jezeli czasami wspomina bylego?

dobra ide spac, ja Ci nie pomoge , nie umawiam sie nigdy przez neta a jesli juz z kims gadam to moze z nudow, znajomosci tu nie zawieram, a w realu jak juz sie z kims spotykam na randki to tylko w celu poznania wiec raczej damsko- meski cel . bywa ze sie umowie ze kolega w 2 ,na jakies piwo itpale nigdy z obcymi facetami .

no to co byli sie nie licza, jesli nie mowi o nich na okraglo jaki byl fajny, ojejku zrob ten 1 krok to sie przekonasz:P nikt ci tu gwarancji nie da

Gość vnvc
niestety niemozliwa jest przyjazn czy nawet kolezenstwo z dziewczyna ktoa akurat nie ma faceta. sam poznalem jakis czas temu 2 kolezanki, wydawaly sie fajne (znajome znajomych). wziolem ich nr tel/gg i zagaduje do nich zebysmy poszli gdzies na spacer itd po prostu pogadac. nie interesuja mnie jako zwiazki, ale lubie poznawac nowych ludzi. one zczely zachowywac sie jak glupie nastolatki (a maja po 25lat) co niby na nich sie napalilem, a ja chcialem tylko sie z nimi poznac skoro to sa przyjaciele moich znajomych. ehh kobitki, wasza glupota i narcyzm zdumiewa mnie kazdego dnia, juz nie mozna z wami normalnie pogadac zebyscie nie widzialy podtekstow w zwyczajnej rozmowie. i jak sie to skonczylo? a olalem je, nie chca nowego kumpla to nie, niech se siedza dalej po domach same i marudza jak my chodzimy sobie po knajpach, jezdzimy na wycieczki itcd

Gość nieposkrmiona
mile slowa. etc. mhm to sie poprosytu czuje . nie mozna jednoznacznie okreslic.

Gość a jesli obcy chlopak na ulicy
łagodnie łapie cie z pupcie i zachwala ze lepszej w zyciu nie widział - umowilabys sie z nim ?