Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisi2712

Jaki wybrać ?

Polecane posty

Gość sisi2712

Chciałabym kupić strój kąielowy.Jednak nie mam pojęcia jaki rozmiar wybrać. Jeśli noszę staniki o rozmiarze : 36/75 ? Jaki rozmiar misewczek wybrać od stroju ? Do wyboru mam 38 38B no i większe 40 40 B Link do stroju: http://www.nefre.pl/index.php?p205,stroj-kapielowy-sydney Bardzo prosze o pomoc. Z góry dziękuje.

tez mi sie wydaje ze 38B. najlepiej zadzwon do sprzedawcy i popros zeby podal wymiar w cm, wtedy sobie zmierzysz obwod pod biustem i bedziesz wiedziala, bo za luzny stanik to bardzo niebardzo. zapytaj tez czy miseczki sa normalnej wielkosci czy np rozmiar jest zawyzony lub zanizony

Gość sisi2712
Dziękuje za pomoc. Zopbaczymy ;)

Taki sam jak stanik. Jak nosząc stanik z obwodem 75 możesz kupić kostium z obwodem o 10 cm większym? To są kostiumy dla osób przy kości - 38 to obwód 80 cm (dla osób mających pod biustem od 85 cm wzwyż - mierzone ciasno), 40 to obwód 85 cm. Poza tym firma nie jest poważna - gdzie możliwość dobrania rozmiaru fig? Czemu taki marny wybór kostiumowych staników - głównie dla kobiet przy kości z malutkim biustem. Najśmieszniej wygląda wybór \"dużych rozmiarów\" w stanikach bieliźnianych: duży biust to wg tych państwa 80B... No z czym do ludzi??

Gość Polinn
idz sobie do atlantica i przymierz ten kostium i bedziesz wiedziala bo tam sa identyczne, 99 żł kosztuja