Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ina777

sluz z penisa

Polecane posty

niestety nie i w tym problem :( bo bylam dzis u ginekologa po taka tabletke ale ta babka powiedziala ze musze przyjsc z mama bo nie mam 18 lat jeszcze :( mam niby czekac do poniedialku i przyjsc z mama ale nie chce zeby ona sie dowiedziala :( a zas czekac na okres to tez ryzyko bo nie wiem kiedy dostane :(

Nie jesteś i masz czego się bać :) Ja też panikowałam i nadal panikuję. Ciekawe czy z panikarstwa można wyrosnąć....

ina, ja pierwszy Postinor zażyłam w wieku 15 lat, nie przyszłam z rodzicem i nigdy nie chodziłam. Wiem że to co robiłam było głupie,zresztą dziś też zażyłam Postinor bo facet wszedł we mnie bez żadnego zabezpieczenia.... Niby nie było wytrysku ALE ....

no ja tez poszlam po ta tabletke ale mi nie dala recepty :( moj chlopak teraz szuka dziewczyny ktora by miala chociaz jedna zeby mi sprzedac :( kurcze tak bardzo sie bije :(

a ile on ma lat? Jeżeli bardzo się boisz ( choć moim zdaniem zupełnie nie masz czego) to idź do innego lekarza

Gość nika2300
moim zdaniem jak tak sie boisz to jak bedzie ci sie spoznial dosz dlugo okres to zrob sobie test ale uwazam ze nie masz czego panikowac nie jest to mozliwe abys zaszla w ciaze ja bynajmniej z takim przypadkiem sie jeszcze nie spotkałam. Pisalas ze wytarlas palec to jest ok. Facet jak sie podnieca to wydobywa sie sluz tak samo jest u kobiety. Np gdyby twoj fecet zakladal by prezerwatywe to watpie zeby wytarl reke wiedz nie masz sie co zamartwiac i panikowac

no ok za kilka dni ma 18 bylam juz u wielu lekarzy... albo sa na urlopie albo na zapisy a ja ta tabletke potrzebuje na juz :( bylam dzis w takiej poradni ginekologicznej dla dziewczat w katowicach ... ona byla czynna do 18 ja bylam o 15:30 i juz bylo zamkniete.... mam przyjsc w poniedzialek ale bedzie zapozno

a miałabyś kasę na prywatną wizytę? bo państwowo to się nie doczekasz ....

Gość nika2300
zaczelas wspolzyc z chlopakiem i jestes mlada dziewczyna wiec mija rada za nim nastepny raz bedziecia sie kochac to sie zabepieczaj to znaczy bierz jakies tabletki. Jak ty sie bedziesz zabepieczac i on to na 99% ze nie bedziesz w ciazy

no ja bylam w wszystkich gabinetach o ktorych slycsalam widzialam i czytalam w necie kilka bylo nawet prywatnych ale na zapisy a to ze to piatek to musze czekac do poniedzialku i wiecej...

hmm..... dziwne! Z gazety spróbuj ! Albo olej sprawę bo nie jesteś w ciąży !

Kuba (moj chlopak) juz nawet na gg i innych komunikatorach pisze do dziewczyn z btm czy maja taka tabletke...

no skoro tak mowicie ... dziekuje za info :* juz nastepnym razem 100 razy sei zastanowie niz cos zrobie :D

jeśli bardzo się boisz to zażyj dla świętego spokoju Ale potrzeby nie ma! Ja brałam w swym życiu 4 razy , wszystkie sytuacje były podobne :O

a wiecie moze czy ta tabletka zadziala np nie po 72 godz tylko wiecej??

są małe szanse że zadziała A bardzo Ci zależy na tej tablecie? Bo jeśli tak to spróbuj z jakiejś gazety wziąć numer i zadzwonić Albo wyluzować (lepsza opcja)

Gość dementia przestań ją nakręcać
dziewucha w ciązy nie jest, a postinor to nie cukiereczek a ty młoda damo, może zastanów sie nad tym, czy ze współżycia na razie nie zrezygnować, skoro masz takie schizy, do tego trzeba dojrzeć, nie tylko fizycznie, ale przede wszystkim psychicznie, inaczej sie nerwowo wykończysz

no chcialam ta tabletke tak dla 100% pewnosci... jak napisalyscie ze chyba nie jestem w ciazy a raczej na 99% to az mi sie lzej zrobilo i juz jestem bardziej spokojna :) ta tabletke to Kuba mi juz zalatwi ... tak zeby bylo juz 100% ale na luzie juz jestem :D dziekuje :*:*

Gość PAN INŻYNIER
A TY DEMENTIA - NIE PIERWSZY RAZ OBNAŻASZ SWOJĄ GŁUPOTĘ DOMYSLAM SIE ŻE KOŃCZYSZ SZKOŁE SPECJALNA... NO CÓŻ DZIECI NIEPEŁNOSPRAWNE UMYSŁOWO SZCZEGÓLNIE Z ZESPOŁEM DOWNA- LUBIĄ KAŻDĄ FORMĘ CIELESNOŚC

Gość PAN INŻYNIER
16 letnie dziecko namawia do brania "cukiereczków" a partner jej tak tylko wkłada i wyjmuje- żeby se zamoczyć ptaka.... ty miałas 15 jakk brałaś tą pigułkę- więc jest ok!! a ja założe sie że to dziecko ma ze 13-14 lat ale żeby nikt jej nie ochrzaniał napisała dumnie:16... Dementia....jesteś żałosnym kopulującym tworem. Leć sie więc ruchać a na kafe mądrych rad lepiej nie udzielaj

Gość Dementia i założycielka topiku
powinny razem zamieszkać i namawiać innych do prania postinoru w wieku 10 lat i rozpoczynania życia sexualnego przez 8 - latki

Gość Dementia i założycielka topiku
brania( nie prania)

Gość so smutne i przykre
że na kafeferii jest tyle osób tak żenujących, Już nigdy tu nie zajrzę, to był ostatni raz... Dementia i Ina777- niestety przez takie istoty jak wy ...świat jest głupszy....

Gość śluz z kutaska
właśnie wpadłam na ten top. nie mam czasu by cały śledzić, ale Kobieto ! śluz masz ty płodny lub nie, no chyba że twój facet- to baba :-((

Gość śluz z kutaska
ile masz lat dziecino- bo zdaje mi sie że 15 ciao!! (buźka)

Gość dementia1
mam coś odpisywać czy ignorować zaczepki jakiegoś zakompleksionego tumana? Nie śmiej się z dzieci z zespołem Downa i ciesz się że sam/a (niepotrzebne skreślić) nie masz takiego dziecka. Skąd wiesz że autorka pochodzi z patologicznej rodziny?Gówno o niej wiesz więc się nie wypowiadaj! Z ciekawosci spytam : co studiujesz że masz prawo wpierdalać się w to czy ona będzie sprzątaczką czy studentką?

tę wypowiedź wyżej pisałam ja ale niechcący wcisnęłam \":1 \"

Gość kocica898
Cos wam powiem dziwczyna sie martwi nie wie co ma robic a niektorzy niemowie ze wszyscy jaja se robicie dajcie spokoj posluchaj ten sluz to nic groznego niektorzy faceci go maja a niektorzy nie moj byly mial i jakos nic sie niestalo i tam zadnych plemnikow nie ma a moj terazniejszy facet tego nie ma nawet niewie ze taki cos istnieje nie masz sie co martwic glowa do gory :)