Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadalia

z czego jestescie dumni w soim zyciu?

Polecane posty

Gość nadalia

jakie osiagniecie jest dla was ważne? ile macie lat?

Gość czas globalnej niepogody
z syna

Dla mnie wszystko co mnie otacza jest wazne ... to ze jestem juz rok z moim facetem, to ze jestem zdrowa, to ze mam cudownych rodzicow .... .... jestem tez dumna ze swoich planow :D

Gość nadalia
ja z ukonczenia studiów i prawa jazdy jak narazie

Di\\umna jestem z tego, ze koncze studia, że mam pracę i że jakoś sobie w tym życiu radze i nie narzekam:) Mam 24 lata

Gość nadalia
Delicious_ chodzi mi raczej o osiagniecie , bo to ze masz fajnych rodziców to nie Twoja zasluga

Gość zawsze chciałam być aktorką
zawsze chciałam być aktorką, ale wiem, że po prostu to marzenie się nie spełni (nie pójdę do szkoły aktorskiej, nie chce się w szczegóły wdrażać dlaczego). Teraz gram w filmie :) co prawda to film amatorski, który zostanie wysłany na festiwal filmowy, ale jednak... i grywam w teatrze. amatorskim oczywiście. mam 18 lat :)

Gość no właśnie mam
wrażenie że jeszcze nic nie osiągnęłam choć powinnam z racji wieku! człowiek jest naiwny i wierzy ze jeszcze wszystko przed nim.

Gość nadalia
nie no cos na pewno osiagnelas, na kazdym etapie zycia jest cos czym mozna sie pochwalic

Gość uehauai
z tego,ze jestem naprawde dobra w tym co robie

Gość wróżka Aida
Miałam w życiu plan i cel. Po drodze miałam kilka delikatnych potknięc, które musiały być, ale przez to dzis jestem najszczęsliwszą męzatką. Do szczęścia brakuje nam jeszcze dziecka.jest dośc póżńo, ale chyba nie az tak .. Studia ukończyłam, kupiłam mieszkanie, pracuję.No moze szkoda,że praca jest mało płatna, a mieszkanie ma hipotekę, i szkoda,że to małe mieszkanie, szkoda,że nie wyremontowane.No ale jestem dumna,że nie jestem pasożytem u rodziców i na ich garnuszku.jestem dumna,że nikt z facetów nie wpakował mnie w dziecko,ze przyniosłam rodzicom, sobie wstydu i nie zostałam samotną matką, bez studiów, mieszkania tak jak moje kolezanki.

Gość tez chcialam
o rodzicach napisac ;) I jeszcze z brata jestem dumna... Bo jesli chodzi o mnie i moje osiagniecia, to z niczego.

Gość danis
z tego, że urodziłam piekna coreczkę, że skończyłam studia, wybrnęłam z zyciowych zakrętów

Gość no właśnie mam
skończyłam dwa fakultety nauczyłam się jęz itd. ale czy jestem z tego dumna? raczej nie..."to wciąż za mało" jak śpiewają

Gość nadalia
jestem ciekawa z czego to wynika ze niektórzy nic nie osiagneli tzn w swoim mniemaniu, to chyba kwestia charakteru jedni ciesza sie z duperelek a innym potzrezba bógwieczego zeby mogli sie czym pochwalic

W sumie masz rację, Nadalio. Ja najbardziej dumna jestem z tego, że pokonałam chorobę i z tego, że nadal żyję :D Reszta to dodatek :)

Gość chyba ze nie maja czym
sie pochwalic... Jak nie moge byc dumna z brata, rodzicow i psa to nie mam nic innego, czym moglabym sie chwalic ;)

Gość nadalia
mam kolezanke ,która ma prawie wszystko tzn rodzine, pieniadze, zdrowie, spelnia sie zawodowo i jest wiecznie niezadowolona bo to bo tamto, dazy ciagle do czegos wiecej i tak sobie mysle ze zycie jej minie a ona nigdy nie bedzie szczesliwa

hehe no to ze mam fajnych rodzicow to po czesci takze moja zasluga :P No dobrze wiec jestem takze dumna z tego ze zdalam w tym roku certyfikat FIRST z angielskiego:) Mam na dzieje ze ta wypoiwedz Cie usatysfakcjonuje :D

No i jeszcze schudlam i zmobilizowalam sie do cwiczen .... ... no i zmadrzalam i juz nie szprycuje sie dietami :D

Gość nadalia
lubie ludzi którzy cieszą się z tego w co włożyli dużo wysiłku i im sie udalo a nie uważają tego tylko za malo wazny sczegól

Gość beznadziejnaeeeee
jestem dumna z tego jaka jestem,wychowalam sie bez mamy i bylo mi ciezko,ale od malego mialam szkole zycia,juz jako 15 latka sama gotowalam,pralam,caly dom byl na mojej glowie, jestem dumna,ze mimo wielu potkniec jestem zyczliwa,otwarta,jeszcze wierze w milosc i nie wrobil mnie jakis facet w dziecko... mam mieszkanko,autko,prace,w pazdzierniku wreszcie ide na studia...sama do wszystkiego doszlam...

Gość mozna sie cieszyc
Z roznych "dupereli", z cudzego szczescia. A to niekoniecznie musza byc "osiagniecia". Bo jesli o takowym mowa - to nie moge sie niczym poszczycic i tyle :P

Gość nadalia
choc wiadomo ze na kazdym etapie zycia sa rózne powody do dumy ;) np po skonczeniu studiów raczej nie bede dumna z tego ze zdalam mature

Gość z innej bajki
Jestem dumna,ze moje dziecko twierdzi,ze mialo wspaniale dzieciństwo i najlepszych rodzicow na świecie:)

Gość mozna sie cieszyc
Ja sie cieszylam, ze mam mature za soba... Ale niespecjalnie z tego dumna bylam :( Ze skonczenia studiow tym bardziej... bo to byl najpieknniejszy okres w moim zyciu ;)

Gość majka20aaaa
ja z niczego

Jestem dumna z tego, ze zyje realizujac swoje marzenia, a zawsze marzylam o podrozowaniu i poznawaniu jezykow obcych :)