Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadalia

z czego jestescie dumni w soim zyciu?

Polecane posty

Gość nadalia
mozna sie cieszyc>>>> nie moge uwierzyc ze nic co zrobilas w zyciu nie spowodowalo u Ciebie poczucia dumy, musisz miec bardzo niskie poczuce wlasnej wartosci

Gość mozna sie cieszyc
Ukradlam kiedys psa... Bylam z tego dumna :] Ale podejrzewam, ze to troche kontrowersyjny powod ku temu :D

Gość nadalia
hehe wiec jednak nie jest z Tobą tak źle ;)

Gość no właśnie mam
myślę autorko że pomyliłaś dwa pojęcia: duma z czegoś i poczucie szczęścia! Ja jestem szczęśliwa a to że coś tam skończyłam, zrealizowałam nie musi być powodem do dumy.

Gość nadalia
chodzi mi o to ze to sie ze sobą wiąze, jesli jestes z czegos dumna to zazwyczaj przynosi Ci to szczescie, jesli chodzi o odwrotnosc niekoniecznie-i tu masz racje, ale ja pytalam o to pierwsze

Gość uśmiEch riczA
hmmm.. z tego że chciało mi sie isc kawe sobie zrobic

Gość ja ze zdaniego prawka
nie bylam dumna... Co prawda za pierwszym razem zdalam i cieszylam sie jak glupia, ze nie musze kasy wiecej wywalac. Ale dumna nie bylam, bo egzaminator sie chyba pomylil... ja jezdzic nie umialam :O

Gość igusia 27
Hmm .. ja to chyba z tego, że zaczynam tworzyć siebie od nowa, .... a dokładnie, że zaczynam swiadomie podchodzić do siebie, (uczyć się siebie) .. a tym samym automatycznie oczywiście do innych.. Myślę, że to diametralny zwrot w moim życiu .. Inaczej tak, jak tu niektórych nic nie cieszyło wystarczająco ... Teraz dopiero wiem, że klucz jest we mnie.. ;)