Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_dziwn_ja

jutro slub wesele a tu..

Polecane posty

Gość taka_dziwn_ja

taka pogoda:( oczywiscie nie moje slub nie moje wesele.. ale u rodziny mojego chlopaka .. kurcze problem mam jak nie wiem:D dobra,nie umre na to ale jednak.. mam kupiona biala sukienke taka do kolan,1cm przed sie konczy,jest w taki delikatny czarny kwiecisty wzor-ladana,tylko ze ja ja kupowalam z mysla o nadchodzacych upalach a nie taka pogode! ale jak myslicie,wypada isc w takiej?;/ bo kurcze nie wiem juz sama..

Gość Prescillla
pewnie, w letnie dni wypada a w zimowe juz nie.Ja na swoim miałam deszcz, ale było upalnie na sali, bez klimy.Spociłam sie, no ale cóz. A tobie będzie fajnie, tylko weż żakiet.

Gość taka_dziwn_ja
dzieki,podnioslyscie mnie na duchu.. bo mialam watpliwosci,w koncu trzeba byc ubranym odpowiednio do sytuacji.. wsumie to sama tez tak pomyslalam ze przeciez inne kobiety ktore tam beda nie przewidzialy deszczu.. bo tak sie zastanawialam bo mam taka brazowa tez ladna sukieneczke, nie jest z jakiegos ciezkiego materialu ale jakos tak mi sie wydaje bardziej na jesien.. to chyba zostane przy tej bialej.. a no i oczywiscie mam do niej zakiet wiec raczej juz sie chyba nie powinnam zamartwiac pierdolami;)