Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna młoda11

topsy - bardzo prosze o szybką pomoc!!!

Polecane posty

Gość panna młoda11

jutro ślub, kilka dni temu połamały mi się moje naturalne paznokcie. zdecydowałam się na złożenie tipsów (pierwszy raz). zapłaciłam za nie 180 zł (francuski żel) i jestem załamana. kobieta nadała tym tipsom ohydny, nienaturalny kształt, wstyd mi się w czymś takim pokazać na weselu. dziś ani jutro mi ich już nie poprawi, bo ma pełno klientek. doradźcie, co mogę zrobić? sama mogę pilniczkiem do naturalnych paznokci nadać tym tipsom naturalniejszy kształt?

Gość panna młoda11
oczywiście w temacie powinno być tipsy, nie topsy. przepraszam za literówke

kurcze kaszana, pewnie jakaś wioskowa tipserka to była nie znosze tipsów bo kojarzą się zaraz z pazurami np. Dody, ale prawda jest taka, że ładne, nierzucające się w oczy profesjonalnie założone tipsy moga się podobać moż enie kombinuj sama bo sobie jeszcze gorzej nagrzebiesz tylko idź do jakiegoś dobrego salonu albo idź do tej co Ci robiłą, zapłaciłaś dorgo a efekt nie jest taki jak chciałaś - żądaj reklamacji

Gość ghlgfjhng
idz tam i przy tych jej wszystkich klijentkach zarzadaj zeby Ci poprawila...Nie bedzie miala jak odmowic

Gość panna młoda11
poszłam do salonu w Warszawie (stąd ta zajebista cena) i to specjalistka stamtąd mnie tak urządziła!!! kurwa, jestem załamana, nie wiem co zrobić. na zdjęciach w necie widziałam bardzo ładne, subtelne, naturalnie wyglądające ślubne tipsy - właśnie żel i french. a ta mi zrobiła obrzydliwe łopaty.

Gość panna młoda11
acha jeszcze mi powiedziała, że nie może zrobić węższych tych tipsów bo mam szeroką płytkę paznokcia. ale końcówkę tipsów mam teraz szerszą niż paznokieć więc moim zdaniem można by było je zwęzić. ale ja nie jestem specem od tipsów, to mój pierwszy raz.

Gość jedzenie nic nie da
sama nie piłuj, idź do tego salonu i zrób awanturę - przy klientkach - niech wiedzą jaka specjalistka z niej :O ja nie znoszę tispów pod żadną postacią, ale twoją sytuacje rozumiem i na pewno nie dałabym się spławić dzień przed śłubem!

nie daj sobie wmówic bzdur kazdemu paznokciowi można nadac ładny kształt jak piszesz \"łopaty \"to juz sobie wyobrażam co Ci zrobiła po prostu laska lubi taki wieśniacki styl i tak tez Ci zorbiła wiadomo, ze do slubu nie idzie się jak z pazurami na dyskotekę do remizy tylko ma byc elegancko!!!!

podpiłuj sobie delikatnie brzegi i postaraj sie nadac im kształt migdałka. NIE UŻYWAJ METALOWEGO PILNIKA!!!!!!!!!!!!! jeśli używasz szklanego to go zmocz przed piłowaniem.