Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham ich bardzo

kocham rodziców ponad moje życie-nie wiem co zrobie jak ich zabraknie

Polecane posty

Gość kocham ich bardzo

czy ktoś tak ma jak ja ze bardzo ale to bardzo kocha swoich rodziców jest do nich bardzo przywiązany codziennie spedza z nimi czas słowem niewidzi świata poza nimi?

Gość rotten
tak. To jedyni ludzie na świecie, którzy naprawdę cię kochają... ja swoich też bardzo kocham, ale nie martwię się tym, że kiedyś ich zabraknie bo wierzę, że coś jest po drugiej stronie.

Gość asioreczka
to chyba raczej niezdrowe ze swiata poza Nimi nie widzisz

Gość też tak myślę
ile masz lat ?

Gość kocham ich bardzo
poprostu zyje dla nich tylko na nich moge naprawde polegac oni mnie najlepiej znają i rozumieją wszystko co bym o nich pisał musi byc w samych pozytywach bo oni sa poprostu cudowni

moi nigdy nie byli idealami, kiedys nawet moglabym bez nich zyc. teraz moj tata jest ciezko chory a ja umieram bo nie wiem jak jeszcze mzonaby mu pomoc :(

Gość skrzydelko i nozka
Musisz koniecznie urzadzic sobie swoje wlasne zycie, bo inaczej bedziesz musiala umrzec razem z nimi. Tez sie bardzo boje tego, ze kiedys moi rodzice umrza i co wtedy bedzie, bo ich straszliwie kocham, trudno mi bylo w ogole po studiach zamieszkac gdzie indziej, ale pomyslalam sobie, ze jak wroce do domu, to juz nigdy nie znajde sily, zeby sie usamodzielnic w sensie psychicznym. Zostalabym z nimi i jak ich zabraknie pewnie zabrakloby mi tez sensu w zyciu. Postaraj sie choc troche otworzyc na innych ludzi i zbudowac jakies siatki znajomosci, sprobuj zaufac komus spoza rodziny, tak bedzie dal ciebie zdrowiej i dla rodzicow tez, bo oni na pewno tez sie obawiaja , co z toba bedzie jak ich zabraknie, skoro tak z nimi jestes scisle zwiazana

Gość jestes samotny
to dlatego, lepiej szybko sobie znajdz partnerkę bo jak bedziesztak tkwił przy rodzicach to zostaniesz sam jak palec i do tego zdziwaczejesz z wiekiem coraz trudniej nawiązywać znajomości, rówieśnicy już mają pary i nawet w pracy trudno spotkać kogoś wolnego

Gość jestes samotny
miłość do rodziców miłością, ale ty się zamykasz na świat jeśli Twoi Rodzice mają choć trochę wyobraźni to na pewno widzą co sie dzieje i martwią się o Twoją przyszłość tylko egoistycznym rodzicom odpowiada sytuacja gdzie dorosłe dziecko jest od nich całkowicie uzależnione: psychicznie, materialnie itd.

Gość skrzydelko i nozka
zgadzam sie z poprzednikiem - twoi rodzice na pewno by chcieli miec swiadomosc, ze nie zostaniesz sama jak palec jak oni odejda; bedzie im lzej, jak zobacza, ze sobie poradzisz

Gość gość
Rok temu byłem w sklepie wędkarskim i kupiłem sznur . Sznur 30 metrów , nie wiedziałem ile kupic wiec na zapas kupilem sznur doscx gruby i zapłacilem 40 zł . Sznur wiec mozecie sie domyslic do czego mi kiedys posłuży . Tylko czekam na ten moment , na ten dzien .